Nieudolny 0 Napisano Lipiec 30, 2013 Witam jestem tutaj nowy często wchodziłem na forum by poczytać porady w pewnych sprawach teraz jednak nie widzę tutaj takiego tematu a nie umiem sobie z nim sam poradzić a więc tak jestem z dziewczyną 3 lata ( mieszkaliśmy z rodzicami bo tak ustaliliśmy by zobaczyć czy będzie nam to wychodzić )wszystko było ok układało się wszystko byliśmy szczęśliwi ale od pierwszej rozmowy o wspólnym zamieszkaniu na swoim poróżniły nas zdania na ten temat każdy dopowiedział swoje zdanie i wyszła z tego kłótnia później znowu poróżniły nas zdania na inne tematy jakoś nie mogliśmy się do gadać ostatnio tak przez 2 miesiące nie pokazywałem jej że mi zależy na niej nie zapytałem się jak przyszła z pracy i była smutna o co chodzi jak się kochaliśmy to po stosunku też nie była zadowolona... chciała wrócić do rodziców przyjechali po nią bo ich prosiła o to przyjechali i prawdo podobnie tyłem bardzo nie miły jak się wyprowadzała... rozmawiałem z nią dzisiaj i powiedziała mi że musi odpocząć i przemyśleć sobie czy chce dalej ze mną być bo dałem jej popalić ostatnimi miesiącami jej rodzice są na mnie wkur.... jej ojciec powiedział że nie chce mnie widzieć na oczy i ma zakaz się spotykania ze mną jej mama też jej zła na mnie proszę pomóżcie mi naprawdę nie wiem jak to załagodzić i pokazać jej że wszystko naprawię i jak przekonać rodziców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach