Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastolatka1124

Mam 16 lat i niepokojący okres

Polecane posty

Gość Nastolatka1124

Mam 16 lat . Jestem szczupła , o prawie chłopięcej sylwetce i bardzo małych piersiach. Jakiś rok temu dostałam pierwszą miesiączkę . Trwała 8 dni , była nie za obfita , po prostu normalna. Później pojawiały się u mnie tylko plamienia . Pół roku po pierwszej dostałam drugą miesiączkę . Od tamtego czasu jej nie mam . Mam tylko plamienia co jakieś 2 tygodnie , albo nieregularne , a normalnego okresu brak . Niepokoi mnie to i zastanawiam się czy to jest normalne ? Moje rówieśniczki wyglądają bardziej kobiece i mają normalnie przebiegający okres . Czy powinnam się niepokoić ?

Gość okmokm
Nikt Cię nie zdiagnozuje przez internet, musisz pójść do lekarza.

Gość gość
Każda dojrzewa w innym tempie, miesiączki rzadką są regularne od razu. Jak Cię to niepokoi do idź do ginekologa. :) Najlepiej takiego, który ma kontakt szczególnie z młodszymi kobietami. :)

Gość gość
nieraz po prostu tak jest ale też może wynikać to z choroby np. moja koleżanka miała co 2 tygodnie i okazało się że ma białaczkę a moja mama miała obfitą miesiączkę tak że anemii dostała i wyszło że ma mięśniaki w sumie jak masz dopiero 16 lat to tak możesz mieć spytaj się mamy czy też tak miała i może idź do ginekologa bo możesz mieć jakieś choróbsko róznie w życiu bywa