Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do Elenka

Polecane posty

Gość gość

Bawi się mną, odzywa się kiedy on chce, nie odpisuje na moje sms-y i myśli że będę za nim latac. Tak było do teraz. Pomóżcie - jak się od niego uwolnic (pracujemy razem). Ma dziewczynę i dziecko smutas.gif on nie chce nic zmieniac. Tylko ja się zaangażowałam bo sam do tego doprowadził. Jak się odkochac? Piszę bo na razie Ty jako jedyna umiesz tutaj doradzic bez obrażania

Gość Elenkaa
No rozumiem cię doskonale, bo też znam problem związany z odkochaniem, powiem ci tak, że samo z siebie to nie minie, czas czas i jeszcze raz czas zadziała na naszą korzyść, wiem że to trudne ale to po prostu trzeba przeczekać, no chyba że jest chociaż cień szansy na poprawę z jego strony.

Gość gość
nie ma żadnej szansy :( ja wiem ze czas ale czasami czas nie leczy ran a ja już sobie nie radzę ;(

Gość Elenkaa
To może spróbuj z nim jakoś pogadać dlaczego zrobił ci nadzieje, a potem ulotnił, jaki był sens jego działania.

Gość gość
bo mu zależy tylko na jednym i nie jestem pierwsza, zdradzał już tą dziewczynę

Gość gość
a ja się zakochałam i wierzę w jakieś zmiany :( mam jeszcze pytanie - gdyby nie miał rodziny i tak by robił jak napisałam miałoby to sens, że się zmieni może?

Gość Elenkaa
Jakiś sens jest zawsze, tylko kwestia podejścia ludzi do danej sprawy.

Gość gość
on powiedział że nie będzie nic zmieniał i z nią zostanie bo ich dużo łączy ale nie uczuciowo

Gość Elenkaa
A co w takim razie czuje do ciebie, pytałaś go kiedyś????

Gość gość
podobam mu się i nie jestem mu obojętna ale nie chce nic do mnie poczuc bo się boi

Gość gość
nie odpisałam mu i od razu się domagał i napisałam "o co chodzi" i on znowu nie odpisuje, bierze mnie na przetrzymanie. Nie wiem czy się starac i poniżac czy olac :(

Gość Elenkaa
Wszystko ma swoje granice, poniżanie i proszenie faceta o łaskę również dlatego zacznij powoli odpuszczać:-(