Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O czym gadacie z ludzmi

Polecane posty

Gość gość

?

Gość posępny czerep
Gardzę ludźmi i z nimi nie rozmawiam.:classic_cool:

Gość gość
nie, ale serio.. O czym gadacie? Umiecie rozmawiać, podtrzymywać rozmowę.. Bo ja jak przychodzi do gadania z ludzmi to mam pustkę w głowie..

Gość gość
jak sie rozmowa klei to się klei, a jak nie ma o czym gadać to się nie przejmuję, bo tak jak ktoś powyżej napisał "gardzę ludźmi"

Gość gość
pustaki mają wogóle pusto w głowie

Gość gość
Piszę się "w ogóle" a nie "wogóle". No jestem pusta, no ale kurde bez przesady.. Jak jestem sama to mam dużo do powiedzenia, ale nie mam komu.. A jak jestem z kimś obok to nagle pustka w głowie, nie mogę nic wymyślić..

Gość gość
moja praca to usługi transportowe. Już nie raz klienci w sklepie albo hurtowni proszą aby to ten pan A. dostarczył towar. Albo często dzwonią bezpośrednio do mnie. Wszystko dla tego że mam dobry kontakt z ludźmi.

Gość gość
nie lubie ludzi

gadać można o wszystkim ale czasem faktycznie, spotyka się takie tępe osoby, że na żaden temat nei potrafią nawet jednego zdania wymyśleć z sensem dzisiaj w autobusie siedziały za mną dwie maturzystki prowadziły tak debilną rozmowę, że musiałam sie przesiąść, tak mnie mierziła ich bezdenna głupota

Gość gość
Właśnie o to chodzi, że ja też czasem słucham o czym ludzie gadają i sobie myśle co za bzdury w ogóle.. Albo większośc obgaduje innych - jak czasem słucham w busach .. A ja nie chce gadać o d***e marynie ani obgadywać innych..

Gość posępny czerep
Ciebie Ewo wszystko mierzi, drugiej tak sfrustrowanej baby nie ma w całej Polsce.:D

Gość gość
zaręczam że z każdym można znaleźć wspólny język

nie wszystko, tylko głupota której niestety nie brakuje powiedziałabym,że ma się coraz lepiej i wszędzie jej coraz więcej