Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

parówki biedronka te drobiowe

Polecane posty

Gość gość
Też chciałam, aby moje dzieci jadły lepsze jakościowo parówki, więc kupiłam z rodzimej masarni parówki z szynki 98 % mięsa-cena adekwatna, kolejne parówki z cielęciny......pluły (bliźnięta).

Gość gość
Kiedyś chciałam kupić parówki dla mojego dziecka więc poprosiłam o kilka sztuk (chyba to były smakusie czy jakoś tak). Pani ktora mnie obsługiwała po cichu mi odradziła te i zaproponowała sokoliki bo mają więcej mięsa. Wzięłam więc te sokoliki podziękowałam ładnie i odeszłam od stoiska. Faktycznie są lepsze niż inne parówki. parówek z biedronki nie kupuję bo nie lubię jak mi kawałki kości w nich zawarte chrupią gdy je gryzę (parówki nie kości).

Gość gość
Ja tez kupuje te z szynki z sokołowa 93% mięsa z tych sklepowych paczkowanych maja najwiecej miesa i mi smakuja.

Gość wifigdańsk
ja jadam z Biedronki parówki wyborne,czasem Berlinki,dzis kupiłam u rzeznika takie małe kiełbasko-parówki po 19/kg chyba Sokołów,bardzo odbre. ale jakichś za 6zł/kg bym nie tkneła. raz trafila mi się ugotowałam ją i mi w garnku wybuchła;p

Gość gość
Ja kupuje . Drobiowe . Od jakiś 2 lat.

Gość gość
Ile ten maly zje ,takie gotowano to kupuj staremu a dziecku z szynki

Gość gość
Ale te z biedronki to są własnościowe sokolowa

Gość gość
wystarczy sprawdzić skład... te biedronkowe to syf. Parówki z szynki z sokołowa kupisz w biedronce za ok 4zł 6 sztuk. Ja kupuję takie rocznemu dziecku. Sokoliki mają trochę gorszy skład mimo, że są dla dzieci. Parówki Sokołów z szynki to parówki o najlepszym składzie na jakie trafiłam

Gość gość
Tu nie chodzi głownie o mięso. Ale o chemię, która znajduje się w środku. Spulchniacze, konserwanty, przeciwutleniacze... Wierzcie mi, Berlinki nie są dobre...

Gość gość
te drobiowe parówki sa okropne, moje psy je jedza :D