Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedziałam chłopakowi że idę na imprezę

Polecane posty

Gość gość

Przedwczoraj mój chłopak popił z kolegami i jak zwykle pisał jakieś głupoty smsami, zawsze go bierze na żale po pijaku, a już szczególnie jak nie jestem przy nim i mam tego serdecznie dosyć. Ogólnie dużo nie pije, ale jak już coś wypije trochę więcej to zaczyna swoje mądrości i czasami wynikają z tego niefajne sytuacje:/ I dzisiaj mu napisałam, że dzisiaj ja idę na imprezę, bo mam dosyć jego akcji po alkoholu i też chcę się odstresować. A wcale nie idę na imprezę. I teraz on napisał, żebym mu napisała jak wróce, żeby się nie martwił i szczerze mówiąc już nie uważam, że mój pomysł jest taki genialny. Ale mam ochotę mu dać nauczkę, bo zawsze ja się muszę martwić jak on tylko coś więcej wypije, pilnować jak dzieciaka :/ Przy mnie to jeszcze pół biedy, ale jak sam gdzieś pójdzie, to zawsze coś durnego wymyślą z kolegami. I w kółko przeprasza albo szuka wymówki. Bo zmęczony był i dlatego gadał głupoty, bo ktoś tam, bo coś tam.. I tak prawie za każdym razem.

Gość gość
A teraz mi głupio, że go okłamałam, chociaż jak rozmowy nic nie dają to co ja mam zrobić..