Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Konflikt między nami a jego urodziny

Polecane posty

Gość gość

Poklocilismy się w piątek, tzn on odwalil straszna scenę, kłótnia z jego winy, przepraszał mnie ale bardzo mnie zranił i nie rozmawiam z nim od tamtej pory. Jutro ma urodziny, nie robię imprezy, ale też nie wiem jak się zachować. Niedawno znowu doszło między nami do ostrej wymiany słów i powiedział żebym jutro nawet nie podchodzila z żadnymi życzeniami...

No to nie podchodź. Wyślij mu sms-a: Z uwagi na prośbę abym w dniu urodzin nawet nie podchodziła, oświadczam. Ze względu na staranne wychowanie jakie odebrałam ośmielam się wg zasad dotyczących ludzi inteligentnych życzyć Tobie wszystkiego najlepszego. Nie śmiałabym czynić sobie tej nieprzyzwoitości jakim byłaby ewentualna wizyta u kogoś kto sobie tego nie życzy.

Gość gość
Jutro ma urodziny, nie robię imprezy, ale też nie wiem jak się zachować. xxxxxxxxxxxxxxxxxx to ty mu miałaś wyprawiać te urodziny??? a potem kazał ci na nie nie przychodzić?

Gość gość
To nie tak, jesteśmy małżeństwem mieszkamy razem, przed kłótnia miałam zamiar zrobić torta, jakieś ciasto bo możliwe że ktoś do niego przyjdzie a nic nie robię.

Gość gość
ależ zrób! torta, loda i jeszcze na kolanach go przeproś!!!

Gość gość
Ja nie mam za co go przepraszać, on w piątek napil się w pracy, zrobił mi bezpodstawna awanturę, wyzywal mnie i jeszcze wyszło na jaw że mnie oklamal