Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepszy kolega męża

Polecane posty

Gość gość

Najlepszy kolega mojego męża chyba się we mnie zakochał. Powiedziałam mężowi o tym, że dziwnie odebrałam parę słów i sytuacji i wyszłam na najgorszą;/ Nigdy nie dałam temu koledze ku temu powodów i nie wiem co robić. Mąż uważa, że to moja wina;/ Mogłam mu o tym nie mówić. Chciałam być w porządku mówiąc mu, że czuję się niekomfortowo w niektórych sytuacjach.

Gość bieg_przez_plotki
nie bierz do glowy, tylko zarywal do ciebie zeby cie sprawdzic i zdac mezowi relacje :P

Gość gość
To czemu mój mąż robi mi o to akcje? Sama mu powiedziałam, że dziwnie odbieram różne sygnały od jego kolegi i wyszłam na najgorszą;/

Gość boggio
Trzeba wiedzieć kiedy ugryźć się w język. Zbytnia szczerość nie zawsze jest wskazana.

Gość gość
Tak, ale później mogłoby to wyglądać tak, że mi się to spodobało i nie chciałam mówić

Gość bieg_przez_plotki
robi ci akcje bo czuje sie niepewnie w swojej roli albo jest jeszcze wiekszym s*********m od kolegi i wychodzi z zalozenia ze tlumacza sie tylko winni

Gość gość
Najlepsze jest to, że jak przy moim mężu powie coś niestosownego w moją stronę, to mu nic nie powie, tylko ja mam później p..b..ane

Gość bieg_przez_plotki
oznacza to ze twoj maz ozenil sie nie z toba tylko z kolega i powinnas usunac sie z drogi i pozwolic tym dwom pedalom skonsumowac swoj zwiazek :classic_cool:

Gość gość
Haha pocieszyłaś/eś mnie. Mnie zna dłużej;/

Gość bieg_przez_plotki
zone zwykle zna sie dluzej niz kochanke :P

Gość gość
Nie no bez przesady:)

Gość bieg_przez_plotki
prawda jest taka ze wyszlas za ciote ktora nie potrafi lub nie chce bronic swojego terytorium tylko woli obszczywac wlasne gniazdo

Gość gość
No właśnie to mnie drażni. On uważa, że to ja powinnam jego koledze zwrócić uwagę, ale ja nie chce robić zamieszania. Wolałam powiedzieć swojemu mężowi o tym i niech sobie sam to załatwia.

Gość bieg_przez_plotki
alez mozesz tylko zdejmij kiecke, zaloz spodnie i zachowuj sie jak facet w koncu nigdzie nie jest powiedziane ze noszacym spodnie w zwiazku powinien byc ten kto ma fiuta a twoj maz najwyraxniej jest z tych co na front wysylaja kobiety jako mieso armatnie

Gość gość
Dla mnie jesteś złota, choć powinnaś mimo wszystko sama reagować na takie zachowanie, ale to że powiedziałaś jest super, dziwi mnie tylko zachowanie Twojego mena, powinien ostro zareagować przynajmniej w moim mniemaniu.

Gość ooooooch
to bardzo proste. Twoj maz zdaje sobie sprawe z zachowania kolegi i z jakis powodow unika z nim konfrontacji. Ty, mowiac rzecz oczywista zmusilas go do reakcji. Prawda zostala powiedziana, nie sposob jej ignorowac. Poniewaz Twoj maz nie jest gotowy na konfrontacje z przyjacielem, swoja zlosc wyladowal na Tobie. Raz za sytuacje dwa za to ze powiedzialas to glosno.