Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrawaTywe

Oddać się do ADOPCJI

Polecane posty

Gość PrawaTywe

Pomyslalam dzis zeby wystawic takie ogloszenie na tablicy albo innym portalu, ze oddam sie do adopcji! Na formalna adopcje jestem za stara ale tak "nieformalnie" Jakieś małżeństwu w wieku srednim lub starszym :classic_cool: mogłabym dokladać do domowego budzetu 400 zlotych i pomoc w domu oraz na stare lata nowym "rodzicom" :classic_cool: W zamian oczekiwałabym wyzywienia i noclegu oraz traktowania jak corke. Co o tym sadzicie?

Gość gość
pomysl fajny :)

Gość PrawaTywe
Jezeli mieliby mlodsze dzieci odbieralabym ze szkoly, moglabym umyc okna... Popilnowac dom jak pojada na urlop... Co o tym sadzicie? Taka niby pomoc domowa, albo au-pair :D

Gość gość
az tak Ci doskwiera samotnosc? Nie masz rodziny? :(

Gość bernank
w dużych miastach jest wiele ludzi w starszym wieku, którzy oczekują takiej pomocy za wikt i opierunek

Gość PrawaTywe
No wlasnie o to chodzi ze nie mam rodziny :( To znaczy mam jakas tam ale sklocona :O i dosc daleko, a nei chce sie przeprowadzac, a z moja prawdziwa matka... nie umiem sie z ta osoba dogadac.

Gość PrawaTywe
Tylko boje sie troche ze moge pasc ofiara zboczenca... I nie wiem jakby mialo brzmiec takie ogloszenie... "Szukam rodziny?" :D

Gość PrawaTywe
Wie ktoś jakby to napisać i w jaką kategorie? Bo Szukam Pracy to nie bardzo... Bo ja nie chce byc u nich zatrudniona nie chce umowy o pracy tylko jak czlonek rodziny :classic_cool:

Gość gość
nikt obcą osobę nie weźmie do domu a jak cię wezmą to będą wykorzystywać i tyle

Gość gość
napisz "szukam frajerów" od których chcę wydębić mieszkanie "za opiekę"

Gość PrawaTywe
gosciu od mieszkania - Pisze wyżej że moge dawac 400 zlotych 🖐️ wiecej nei dam bo nie mam

Gość PrawaTywe
gosc od wykorzystywania - Wiem ze tak byc moze, ale ja jestem z tych naiwnych co wierza za sa na swiecie jeszcze ludzie "zyczliwi" 😘

Gość PrawaTywe
Napisze dramatyczną historie że matka była jędzą a ojciec robił awantury :( i uciekałam z domu do lasu płakac.