Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nektarynka12345

kto to śpiewa

Polecane posty

Gość nektarynka12345

Witam. Poszukuję od lat jednej piosenki z lat zapewne 80.I do tej pory bezskutecznie, juz nie wiem jak i gdzie szukać. Utrudnieniem dla mnie jest nieznajomość angielskiego. Śpiewa kobieta, o anielskim głosie, delikatnym, ślicznym, piosenka raczej wolna, ja słyszę w refrenie cos jakby let me your forever ...potem zupelnie nieznane słowo ... together, let me your forever i like ....znów nieznane słowo. Podchodzi mi pod lata 80 na bank. Głos podobny do Lian Ross ale jej utwory znam wszystkie. Proszę o pomoc

Gość nektarynka12345
Tak brzmi mniej więcej refren tej piosenki, oczywiście nie ten instrument i bardzo prymitywne odtworzenie, ale nie mam większych mozliwości sprzętowych i instrumentowych. Tyle pamietam jesli chodzi o melodię samego refrenu. http://w95.wrzuta.pl/audio/4LcIhfylPLn/co_to_ za_piosenka...

Gość gość
hmm znana mi melodia....

Gość nektarynka12345
Nigdzie i nigdy nie słyszałam tego w zadnym radio ani tv, tylko jak byłam mała z jakiejś starej kasety mojej mamy. Ale piosenkę zapamiętałam do dziś, lecz nigdy nie odnalazłam wykonawczyni.

Gość nektarynka12345
dziekuję za zainteresowanie ale niestety to nie to.

Gość gość
jest fajna stacja 'Muzyczne radio' ale ciężko mi ja ustawić, tam lecą takie hity stare i nie tylko... tylko jak ją złapię to czasem mi się czechy tam wrąbują jakby może uda się ustawić jutro i wyłapać piosenkę ;)

Gość gość
eh... nikt nie wie ?