Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziwnaTesknota123

Czy mozna tesknic za

Polecane posty

Gość DziwnaTesknota123

Moj maz klamal mnie ze wszystkim, narobil dlugow, cpal na boku, kradl, robil na prawde nie wyobrazalne rzeczy. Jestesmy w trakcie rozwodu, przejzalam w koncu na oczy uwolnilam sie od niego, teraz on siedzi w wiezieniu a ja tesknie, dlaczego? Kochać go nie kocham ale bardzo mi go brakuje. Jest mi strasznie ciezko. NIe bylo dobrych chwil, byly same przykre wiec dlaczego ja za nim tesknie?

Gość DziwnaTesknota123
halo :(

Gość gość
A moja moja matka wyzywała mnie codziennie od k***w,szmat, dziwek, trzaskała drzwiami na mój widok, wszystko co robiłam było złe, mówiła, że jestem gównem i tak dalej.. A teraz za nią tęsknie. Bez jej wyzwisk czuje się jeszcze bardziej nikim. Dlaczego?

Bo był ten ktoś. Łobuz ale był! Dopóki nie weźmiesz się sama za siebie nie weźmiesz się za bary z samotnością to tak będzie. Wyjdź z tego kokonu jaki sama sobie stworzyłaś!!!

Gość gość
zawsze było źle...? a może kiedyś dawno temu ;) pamiętasz moment kiedy spojrzał na Ciebie tak jakbyś była jedyna i niepowtarzalna w całym wszechświecie czy jakoś tak :) też za kimś tęsknię chociaż nie powinnam ( dla własnego dobra) pozdrawiam

Gość DziwnaTesknota123
Wiadomo bylo kilka chwil dobrych ale z czasem narastaly same zle chwile, bylam sponiewierana jak sie da. Z moim zdaniem sie nie liczyl, powinnam była juz dawno go zostawic ale bylo ciezko, musialam przemyslec. Jednak teraz czuje tesknote. Jak mam sie z tego pozbierac? Jak zapomniec? Dajcie mi jakies rady prosze

Gość gość
tez bym chcilala wiedziec czemu tak jest Odeszlam od swojego meza i mam teraz duzo lepsze zycie niz z nim mialam ale bardzo za nim tesknie Wiem ze gdybym do niego wrocila to pobol by mnie w krorys dziem do nieprzuytomnosci a wiec czemu tesknie????????????????

Gość DziwnaTesknota123
no właśnie nie wiem czemu..

Gość gość
Bo bylas od niego uzalezniona emocjonalnie...tak ciebie wychowal,ze tesknisz nawet za tym zlem!musisz kogos spotkac i....... zapomnisz to tak jak ze zaloba ma wszystko swoje "fazy" nikt za ciebie tego nie przezyje......zobaczysz wszystko mini !!!!!

Gość gość
to jest akurat bardzo proste. nie macie nikogo, kto wypełniłby pustkę po eks facetach, tj. nowego faceta. uwierzcie, jak tylko znajdziecie następnego, który będzie za wami latał w mig zapomnicie o tych palantach. baby już tak mają, muszą, ale to muszą mieć faceta, inaczej zdychają.

Gość DziwnaTesknota123
boje sie ze jak spotkam sie z innym to sie rozplacze bo bede miec przed oczami mojego bylego meza. Mam isc z kims na spotkanie na sile?

Gość gość
Daj sobie troche czasu..spokojnie cale zycie przed toba..... :D

Gość DziwnaTesknota123
ale to juz prawie rok :(

Gość gość
hm