Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci

Polecane posty

Gość gość

pod 30 sa już starymi zapuszczonymi oblesnymi dziadami z wielkimi piwnymi brzucholami i zakolami . najsmieszniejsze ejst to, że taki to startuje do młodych, cchialby se p******c dodatkowo nie majac wlasnie nic do zaoferowania procz kasy. Jak sie panowie czujecie gdy laska się z wami r***a lub wiąże tylko dla waszej kasy?

Gość gość
zależy od dziada ale zazwyczaj jest tak jak piszesz

Gość gość
u mnie taki mieszka pod 28

Gość gość
nie wszyscy ale wiekszosc, malo ktory wyglada normalnie a ci normalni maja zony wspaniale kobiety i nie uganiaja sie za malolatami

Gość gość
też mnie wkurzają faceci 30+ zarywający do mnie. mam 20lat. to jest smutne i żałosne. nawet jak któryś jest zadbany to nadal jest to żałosne

Ja jestem takim starym dziadem mam lat 30 właśnie :). Wolę jednak trochę starsze dziewczyny tak 25+ może więc wyglądasz staro albo się tak ubierasz?

Gość gość
wyglądam na 17więc to nie to. a podrywał mnie zadbany 36latek i trochę styrany przez życie 34latek. obaj wiedzieli że mam 19/20.

Gość rozwódkaaaa
jesteście szczęściarami, wasi obleśni adoratorzy chociaż mają kasę, do mnie startują tacy co liczą na sponsoring - doczekałyśmy się równouprawnienia :P