Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przeterminowany femibion a ciaza

Polecane posty

Gość gość

Od 11 t.c. zazywalam Femibion Natal Classic przez miesiac, teraz jestem w 22 t.c. i cos mnie podkusilo, zeby sprawdzic date waznosci tegoz. Okazalo sie, ze przez ten miesiac przyjmowalam witaminy, ktore byly juz przeterminowane. Dalabym sobie glowe uciac, ze kiedy go przyjmowalam sprawdzilam date waznosci i byla w porzadku. Nie moge znalezc zadnych informacji, czy moglam w ten sposob zaszkodzic jakos dziecku? Blagam tylko o powazne odpowiedzi.

Gość gość
jesli niewiele przeterminowany to sie nie martw, nic Wam nie bedzie... ale pogadaj podczas wizyty z lekarzem.

Gość gość
termin minal w styczniu tego roku, z wyliczen wydaje mi sie, ze bralam go w kwietniu/maju. podczas wizyty na pewno zapytam, najchetniej juz teraz bym zadzwonila, zeby sie uspokoic. jak moglam do tego dopuscic? echhh...

Gość gość
spokojnie, na pewno nie było to szkodliwe;) co najwyżej nie miało w pełni takich wartości jakie mieć powinno, ale nie ma sie co martwić;)

Gość gość
maz tez mnie tak pociesza, oby bylo tak,jak mowisz :)

Gość gość
pamietaj,ze leki maja 3 miesiace tzw karencji, czyli termin waznosci jest zanizony o 3 miesiace.

Gość gość
policzyłam dokładnie- musiałam go zacząc brać w okolicach 20.05. do 20.06. Na opakowaniu napisane było "najlepiej spożyć przed końcem 01 2013", więc okres tych 3 miesięcy minął z końcem kwietnia 2013. ale jestem zła na siebie. jutro zapytam położną. mąż mi mówi, że to tylko suplement diety i nie powinnam się zamartwiać, mam nadzieję, że faktycznie tak jest,