Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY ISTNIEJA WIERNY KOBIETY

Polecane posty

Gość gość
Nie jestem dziecko nie wierze w bajki o wiernych kobietach.

Gość gość
fajnie jest ich wiecej niz myslalem

Gość gość
nie kazda zdradza KIEDY? kwestia czasu

Gość Mężatka 2008
Ja jestem 5 lat po slubie. I moge szczerze powiedzieć że jestem wierna. Może dlatego, że na samą myśl że mogłabym go stracić - robi mi sie słabo. Nigdy nie zaryzykuje tego co tyle lat budujemy głupim skokiem w bok. Ufamy sobie, kochamy się - nie mam potrzeby zdradzać.

Gość gość
Mężatka 2008 a jestes pewna jego wierności? Często macie czas na chwile intymności, domyślam się że pewnie tak jest dlatego dobrze wam ze sobą Problem jest wtedy gdy 1no 2giego zaniedbuje i odwrrotnie

Gość gość
ja spotykam same popaprane lafiryndy nawet z taka na 2 spotkanie sie nie umawiam .... coz z pewnoscia sa ale wiesz trzeba szuakc

Gość gość
hey ja jestem wierna swojemu mezowi juz 13 lat on mi też jestesmy szczeliwi mnóstwo czasu spedzamy razem. Niewiernaosc bierze sie z rozlaki

Gość gość
ja jestem wierna

Gość gość
Ja jestem 5 lat po slubie. I moge szczerze powiedzieć że jestem wierna. Może dlatego, że na samą myśl że mogłabym go stracić - robi mi sie słabo. Nigdy nie zaryzykuje tego co tyle lat budujemy głupim skokiem w bok. Ufamy sobie, kochamy się - nie mam potrzeby zdradzać.--------------- a co bedzie gdy pojawi sie potrzeba??????

Gość gość
15 lat po ślubie i nadal jestem wierna mezowi on mi także. Ale my siędoskonale rozumiemy i uzupelniamy

Gość gość
jesteśmy razem dłużej niż razem nie byliśmy. - bez zdrad z żadnej ze stron

Gość gość
dziewczyna się wypowiada w swoim imieniu, że jest wierna a za męża już nie może odpowiadać...ważne że ona ma czyste sumienie :)

Gość gość
tak tak ja 22 lata po slubie atrakcyjna zadbana ale wierna mezowi z nim przezylam moj pierwszy raz i mam nadzieje ze z nim tez bedzie ten ostatni raz

Gość gość
powinnaś być przykładem dla tych wszystkich puszczalskich bo one w swoim słowniku nie mają pojęcia wierność..:)

Gość Mężatka 2008
31.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość Mężatka 2008 a jestes pewna jego wierności? Często macie czas na chwile intymności, domyślam się że pewnie tak jest dlatego dobrze wam ze sobą Problem jest wtedy gdy 1no 2giego zaniedbuje i odwrrotnie XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Odpowiadając na Twoje pytanie - Tak, jestem pewna jego wierności. Mamy czas na chwile intymnosci. Mielismy złe dni - ale kto ich nie ma - wazne aby trudności przezwyciężać razem a nie żeby sie poddawać. Z dnia na dzień kocham go coraz bardziej. jest dobry, opiekuńczy i pomocny. Ja rowznież nie jest mu dłuzna.

Gość gość
Jeśli w życiu trzyma się odpowiednich zasad i podziela te zasady z drugą osobą to można przeżyć wspaniałe życe u boku wiernej i kochanej osoby :)

Gość gość
Jeśli w życiu trzyma się odpowiednich zasad i podziela te zasady z drugą osobą to można przeżyć wspaniałe życe u boku wiernej i kochanej osoby xxxxxxx trzeba znaleźć osobę, która zapragnie żyć z czymś takim jak przestrzeganie pewynch zasad, o co teraz tylko trudniej

Gość gość
Jestem 4 lata po ślubie(6lat znajomosci) i nigdy nie zdradziłam i nie dradze swojego meża.Jest cudownym człowiekiem,wszyscy mają jakieś wady ja też,ale miłość i szacunek do drugiego człowieka to podstawa fundament nie da sie inaczej stworzyc trwałego zwiazku.Bywa raz lepiej raz gorzej ale wiem ze drugiego takiego już ON nigdy nie będzie mi dane spotkac.Czasem jest ciężko,ale miłość działa cuda.Warto w nią wierzyć!

Gość gość
Tak, np. ja - 24 lata po ślubie. Mój mąż był moim pierwszym partnerem, bardzo go kocham i on mnie też

Gość gość
25 lat po ślubie. Jestem wierny swej żonie i ona mi też :). Teraz są siły, które starają się to zburzyć i zniszczyć, to propagowanie wolności seksualnej, rozwiązłości, swingowanie, itd. Nie dajcie się zwieść !. Bo im chodzi o zniszczenie wartości, rodziny, zrobienie z was niewolników !

Gość gość
No właśnie a ja bym chciała spotkać kolesia który nie zdradza. Sama jestem osobą która zdrady się brzydzi. Mam takie coś, że nawet całować sie nie potrafię, po prostu czuje nie chęć. Chciałabym, zeby jedyna soobą którą całuija moje usta był mój mężczyzna :)

Są wierne kobiety tak jak są wierni mężczyźni...tylko trzeba umieć szukać.

Gość gość
Chyba dobrze, zue istnieje zdrada, flirt, romanse...tak chyba byloby nudno :-D Albo?

Zło może się różnie przejawiać. Ja jestem zła bo w niedzielę rano wygnałam faceta po mleko do sklepu :D

Gość Roselena
Jestem kobietą. Zdradzałam. Zawsze. Do czasu. Poznałam tego jedynego i nie zdradzam. Nie mam po co, nie chcę, nie umiem. Pragnę być, żyć, spać z jednym człowiekiem. Powodzenia.

Gość gość
Wierniu ludzie istnieją na pewno, ja jestem wierny, jeślizaczne szukać wiernej zony na pewno ją znajde, coż może to kwestia czasu, ale na pewno znajde