Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reeeeeeeeeeeeeeee

prosze o rade

Polecane posty

Gość reeeeeeeeeeeeeeee

witam Jestem mama 2letniej dziewczynki nie pracuje i zajmuje sie domem i dzieckim, maz zadko zajmuje sie mala bo pracuje, i to rozumiem ale dziecka tez potrzebuje uwagi taty, i czesto powtarzajaca sie sytuacje gd prosze go zeby mi pomogl w kapieli malej albo chile zajl sie i inne to odpowiada czy nie moge posiedziec z kolegami, ja pracuje, jak nie pasuje to idz do pracy i zarob tyle co ja a ja bede w domu z mala, co mama odpowiadac pracuje mi slow, i przykro mi, ale wg nie dziecko jest wspolne i obowiazki tez,, czuje sie przez to ponizana bo jest wiele takich sytuacji ktorej sprowadzaja sie do faktum ze siedzze w domu w zwiazku z czy szukam pracy i przedszkola dla dziecka, ale nadel nie wie jak sprawic aby maz pomogl przykro dziecku , dziekuje zajmuje porady

Gość autorkoooooo
rozumiem cie, musisz to jako,s wytlumaczyć mężowi... Nie wyobrażam sobie żeby mąż nie pomagał przy dziecku. Rozumiem że on ma pracę, ale przy dziecku ty również masz prace i to 24 h na dobe ...

Gość gość
Jesteś Polką?

Gość reeeeeeeeeeeeeeee
tak polka, pisze z telefonu i przepraszam za bledy,

Gość gość
powiedz mu ze pojdziesz do pracy i minie troche czasu by zdobyc takie stanowisko i place jak on - od czegos trzeba zaczac, a on niech pomysli co z dzieckiem - czy do przedszkola czy on sobie zostanie... Troche znieczulicy i moze zrozumie... Albo zadaj mu pytanie kto zajmowal by sie dzieckiem po pracy jezeli oby dwoje byscie pracowali i podobnie zarabiali?? Pies??

Gość gość
gdyby moj mi tak powiedzial to w ciagu minuty jestem ubrana i gotowa do wyjscia, nie mowie gdzie a telefon wylanczam... Terapia szokowa zawsze pomaga jezeli nie idzie porozmawiac i dojsc do kompromisu....

Gość gość
A co tutaj można doradzić, trochę za późno, wzięłaś sobie r****cza no to masz tego konsekwencje :-O

Gość gość
...bo odpowiedzialni, troskliwi faceci są nudni, za spokojni, no to teraz ci się nie nudzi ;-)

Gość reeeeeeeeeeeeeeee
dzieki za rady, wlasnie ciekawi mnie jakby to bylo gdybym pracowala jakby wygladalo jego zaangazowanie, dodam ze tylko raz zmienil jej pampersa, teray juz dziecko beziehungen pampersa chodzi i tylko raz z nia zostal, nie wie gdzie blad popelnilam? Bardzo chcialabym aby dziecko mialo rodzenstwo ale w takich sytuacji to niemozliwe,

Gość gość
Błąd przed ślubem, dorosłego faceta chcesz wychować? ;-)

Gość gość
Nie miałaś czasu wcześniej omówić z nim takie rzeczy, nie były ważne tak jak imprezki? :-O

Gość reeeeeeeeeeeeeeee
ok terapia szokowa, a co z dzieckiem wtedy zostawic z nim?

Gość gość
No a co, chyba że to jakiś skończony tuman i stworzysz zagrożenie :-O

Gość gość
Niestety kij ma dwa końce, sprowadzi kogoś do pomocy np. siostrę, mamusię, a z ciebie zrobią wyrodną nieodpowiedzialną zdzirę :-)

Gość reeeeeeeeeeeeeeee
nie wszystko da sie omowic przed slubem i nie bylam swiadoma ze po mozna sie tak zmienic,