Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bonus_GD

Warto wyemigrować do Holandii

Polecane posty

Gość Bonus_GD

Mam propozycję roboty tam, warto?

Gość gośtek
Z Polski? Na pewno, lepsze zarobki, uprzejmi ludzie, ogólnie wszystko na + :D

Gość gośtek
Ps. Swoją drogą przyjechałem do Polski z zachodu i jak patrzę na ten kraj i ludzi jestem załamany :O

Gość autor tematu to pewnie
pedał, ćpun albo inny pomyleniec :O

Gość Holender Latający
warto, oj waaaarto :D

Gość masturbacja po 90siatce
My potrzebujemy patryjotow ktorzy sie poswieca dla tego kraju i zobia z niego gruga japonie.A tak? A tak to kazdy lache wywala ehh to takie swojskie bo polskie .No ale coz chcielickase zdzierac z kursanta osoby ubiegajacej sieco prawko.Chcieli wydymac freda to fred wydymal ich... coraz mniej ludzi podchodzi do egzaminu.Brawo i tak jest ze wszystkim mafia paliwowa, sol drogowa w miesie... Jestesmy na bardzo dobrej dobrodze stani Sie Druga Grecją.Pamietacie Tusk oiecal nowe waly stare usprawnic i nowe budowac? W wala nas zrobił.Jezeli ktos mysli ze Polityk jakikolwiek sie zwyklymi ludzmi przejmie to jest dziecinnie naiwny.Oni nie zyja problemami zwyklych ludzi : brak kasy na oplaty, jedzenie dlugi? To ich nie dotyczy.Bezsasadne jest liczenie ze pis cxy po cos zmieniä, od 89 zmienilo sie coś? Ponad dwadziescia lat i nic! A wizy amerykanskie haha co wybory w stanach to zeby zdobyc glosy polskiej poloni obiecuja.Czy wy tego nie widzicie? Na kogo glosowac? Na siebie! Nikt wam nie zapewni monimum ani bezpieczenstwa jak kazdy za siebie.

Gość szczękościsk
Gdybyśmy stali się drugą Grecją, z takimi zarobkami i ogólnym poziomem życia to byłoby wręcz cudownie. Na razie to zmierzamy raczej w stronę Białorusi.