Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fdsfsdfdsf

Polecane posty

Gość gość

Moja partnerka po stosunku wstaje z łóżka. Idzie coś zjeść, ogląda telewizję, albo jeszcze coś innego. Mówi, że ma po seksie zastrzyk energii. Zawsze ma orgazmy bo jak nie dochodzi w trakcie to zajmuję się jej łechtaczką również po. Nie jest z tych co boją się powiedzieć, że jeszcze nie skończyły. Martwi mnie to szybkie wychodzenie z łóżka bo ja po seksie jestem zmęczony i najchętniej bym spał. Stosujemy prezerwatywę, więc na pewno nie chodzi o wymycie nasienia. Zresztą nie idzie się myć tylko zaraz do lodówki. W łóżku zaraz jej nie ma i czuję się z tym dziwnie, że tak szybko wychodzi. Czy to możliwe, że za mało z siebie daję i nie wymęczam jej wystarczająco? Czy to normalne, że po seksie ma tyle energii? Ja tak nie mam.

Gość gość
Nazwa tematu dziwna. Wiem. Wszystkie nicki zajęte. Jaką nazwę tematu bym nie dał to pokazuje, że niedozwolone znaki. Musiałem spróbować z przypadkowym ciągiem liczb.

Gość dhssdhsdfh
Ja od razu ide sie wymyc, to jest wskazane po sexie, zeby nie doszlo do zapalenia cewki moczowej, dziwny jestes :D I sorry ale babki maja energie a chlopy od razu spia :P

Gość gość
jest głodna seksu, a lodowka zagłusza jej frustrację. Musisz się bardziej starać, bo kiedyś jej się znudzi lodowka i pójdzie dalej... Dr Froyd ;-)

Gość dghjklhffdfjfzlbjf
Ma na ciebie w******e. Gdyby jej zależało, zostałaby z toba w łózku, żeby cię dopieszczać. Wkrótce wymieni cie na innego, pewnie lepszego r****cza.

Gość gość
po wysiłku zawsze wzrasta apetyt i nie jest ważne czy to były zakupy sprzątanie czy zabawy w łóżku, jeśli Twoja partnerka lubi czekoladę właśnie czekoladą możesz Ją zatrzymać dłużej w łóżku. nie doszukuj się czegoś czego pewnie nie ma, tzn.że może mało Ją wymęczyłeś albo, że jesteś Jej już obojętny. może powiedz Jej o swoich odczuciach. powodzenia. ;)

Gość gość
To znaczy że jesteś kiepski w łóżku.

Gość gość
Podnoszę.