Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto ma auto z poprzedniego wieku

Polecane posty

Gość gość

zainspirowana tematem o marce samochodu pytam o to kto jeździ autami z roczników 19... pierwsza jestem ja :) mam 2 takie auta i chwalę sobie :) ostatnio zaczyna je brać rdza ale są ok jak na ceny za jakie je kupiłam :)

My :-) Nie mam parcia na nowe auto :-) Stary, kochany Chrysler voyager I nasz ma inny feler. Ma blachę ocynk i położony lakier z niego schodzi. Już różne elementy miał malowane i tak po czasie złazi ;P Ale ani grama rdzy ;P Ani na wierzchu, ani na podwoziu :D Chcemy kupić nowszy, ale tego z sentymentu nie pozbędziemy się aż się nie rozsypie ;P (nic mu się nie dzieje i jest niezniszczalny ;P) Jak się wyciągnie siedzenia to służy jako dostawczak :D Już nie jedna przeprowadzka była nim robiona, kupowane pralki, lodówki i w cholerę innych rzeczy :D A w sezonie jak mąż jeździ po drzewo do lasu to nawet i kubik drzewa nim przywozi :D

Gość gość
do niedawna jeździłam corsą rocznik 1993 i była niezniszczalna, żałuję że sprzedałam

Gość gość
Ja. Nie jestem automaniakiem, mam rocznik 94. Nie ma poważniejszych napraw, jest sprawne, wolę wydawać pieniądze na coś innego.