Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jacy sa wasi mezowie

Polecane posty

Gość gość

Witam :) Jesteśmy po ślubie 3 lata . W naszym małżeństwie jest ciągle nuda, monotonia ,zwykłe spojrzenie, brak zazdrości ;/ Rozmawiałam z moimi koleżankami,one są po ślubie też 3/4 lata , ale ich mężowie chcą się przytulić , pożądają je wzrokiem . Jak jest u Was ? Czy tylko ja mam takie zrąbane małżeństwo ?

Gość To chyba normalne niestety
Jesteśmy po ślubie 8 lat i tak samo jak u Ciebie . Wieje nudą , zwykłe spojrzenia, brak czułości

Gość gość
U nas już naście lat po ślubie i też bez fajerwerków. Zazdrość jest niestety, aż do przesady, ale czułości brak poza sytuacjami "łóżkowymi". Mój mąż jest bardzo dobrym człowiekiem, wrażliwym, opiekuńczym, ale raczej przejawia to względem dziecka. W stosunku do mnie na co dzień zachowuje się jak kumpel ;-)

my ślubu nie mamy, ale jesteśmy razem 10lat i mamy corkę. Nudy nie ma, raz jest lepiej raz gorzej. Jak w pracy i z córa wszystko ok, to są te "spojrzenia", mój facet mnie przytula, całuje jak wraca z pracy- jest fajnie. No a jak w innych dziedzinach sie wali to niestety czasem wyzywamy się na sobie. Generalnie na pewno nie jest u nas "letnio" :)

Gość gość
Aż się boję co będzie za 2 lata. Dopiero jesteśmy 1,5 roku po ślubie . Szczerze? Hmm myślałam , że będzie lepiej po ślubie , lecz tak jak chyba u każdych brak czułości, tylko dziecko-praca . A żona już odchodzi na bok w odstawkę w brak zainteresowania:(

Gość ania5latpo
Jestem 5 lat po ślubie i nie narzekam. Owszem że mąż okazuje opiekuńczość, wrażliwość bardziej dziecku, no ale kobiety przecież to jest dziecko . Nie bądźcie zazdrosne o własne dziecko .

Gość gość
mój jest dość skąpy wypomina mi jedzenie a jak wspomnę o tym aby jechać gdzieś na urlop - to nawet nie chce o tym słyszeć

Gość ogrodowa pani
19 lat po ślubie:) Niby podobnie jak u Was...Monotonia, zwykłe spojrzenia,brak zazdrości i czułości ale...No właśnie. Zawsze mogę na niego liczyć, niczego mi nie odmawia, szanuje mnie, jest uczciwy, pracowity, dba o mnie i nasze dzieci...Podczas seksu zawsze dba o moją przyjemność... Dlatego myślę, że to nie słowa świadczą o miłości ale czyny :)

Gość gość
Ogrodowa pani--- no właśnie. Nie słowa a czyny... gorzej jak są tylko słowa a czynów brak... tak jak na przykład u mnie po 5-ciu latach ... :/

wyrazy współczucia. My jesteśmy 25 lat po ślubie i nadal się przytulamy. Buzi na dzieńdobry i na dowidzenia. Wspólne wypady,na rybki,grila. Nawet cisza nudna nie jest.

Gość gość
13 lat - i jest tak jak na początku związku. Przytulanie, całowanie,drobne prezenty, częsty seks,chodzenie za rączkę ( śmiejemy się ze będziemy taka babciulka z dziadkiem chodzić objęci ) . Nic się nie zmieniło . Kocham , jestem zakochana non stop . Tak samo mój mąż .Trafiłam na swojego widocznie . Mój mąż wychodzi z założenia że o miłość/ relacje trzeba dbać i nie przestawać się starać . Jesteśmy szczęśliwi i to najważniejsze po prostu i po krzywu.

Gość gość
My jesteśmy 11 lat po ślubie a razem 16 lat oczywiscie są dni lepsze i gorsze ale wiem że zawsze mogę na niego liczyć.Martwię się jak gdzieś jedzie w trasę czy nic mu się nie stało ,oczywiście jestem zazdrosna jak każda zdrowa kobieta i wiem że nie chciała bym innego męża mamy 2 dzieci

Gość gość
i tak dopisze , może dziwne się to wyda, może dla kogoś taki związek nie ma sensu , ale... przez 13 lat nie pokłóciliśmy się ani razu . Znajomi się dziwią, rodzina się dziwi . My się śmiejemy bo kłócić się .. nie mamy o co . Na prawdę nie mamy powodów żeby się kłócić .

Gość gość
moja siostra też się nie kłóciła ze swoim mężem a po 20 latach małżeństwa on z dnia na dzień powiedział że poznał kogoś

Gość gość
A mąż mojej po 20 razy dziennie powtarzał, że ja kocha, uwielbia i pożąda. Ciągle przytulał, całował i za rączkę prowadzał. Tyle, ze okazało się, że nie tylko ją...:O Bedak taki uczuciowy był...:O

Gość gość
*biedak

bo niektórzy faceci mają tyle w sobie serca,tyle miłości że dla dwóch kobiet wystarczy

Gość gość
Moim zdaniem o uczucie trzeba dbać czy sie jest po ślubie czy nie często piszecie że po ślubie nie ma czasu na nic bo praca dom dziecko itd. My też tak mamy ale jak tylko mam z kim dzieci zostawić to to robię i wychodzimy razem tylko we dwoje i to jest potrzebne dla związku

Gość gość
:D Ale chyba Ty, Arecki nie zaliczasz się do nich? :D

Gość gość
Mój mi nie mówi że mnie kocha powiedział że powinnam o Tym wiedzieć bo jak by było inaczej to by nie był ze mną

Gość gość
nigdy nie mialam meza to nie moge ci odpowiedziec :)