Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w obronie

niecodzienna sytuacja w tramwaju cyrk

Polecane posty

Gość w obronie

akcja miala miejsce w tramwaju. Jako, ze jestem w zwiazku juz 3 lata z murzynka (jasniejszej cery) to taka sytuacja zaistniala pierwszy raz. Jakis cwaniaczek sie dowalil do nas w tramwaju z geba, ze w PL sa ladne dziewczyny, a nie asfalt bede dymal. Nie reagowalismy w ogole, ale gosc wydawal sie mocny w tym co mowi. Podszedlem do niego i tak go pchnalem, ze upadl i uderzyl barkiem o porecz. Malo tego, wezwal policje i karetke, ze niby zostal pobity. Swiadkow bylo paru, wiec sprawa przeciagnie sie o komende itd. myslicie, ze do ktorej wersji sie przychyla? ja interweniowalem i nie bede sobie dawal pluc w twarz..

Gość gość
wspolczuje, przez debila bedziesz musial sie wloczyc po komendzie. nie przejmuj sie

Myślę że jak wszystko im powiesz to zrozumieją , że działałeś w obronie, ale pamiętaj, że możesz zostać obciążony bez debila :/

Gość HerrPietiaGoras
znając Polskę i Polaków, masz przeyebane, tu bandyta jest pod ochroną. Trzeba było gnoja olać i wysiąść z tramwaju.

Gość w obronie
jak zadzwonilbym na policje, ze koles wyzywa to by mnie zlali na cieplo.. wiec wiesz.. ale bylem dlugo cierpliwy, az do pewnego momentu..

Gość HerrPietiaGoras
patrząc na Wrocław i występy narodowców, masz przesrane, przykro mi, będą kłopoty

Gość lark free
stary ja uwazam, ze dobrze zrobiles. Nalezy bronic swojego, dziewczyna jest pewnie w glebi siebie z ciebie dumna.. no wlasnie, ale powiem ci, ze jak ktos wyzej wspomnial u nas tacy s*******e jak twoj antybohater sa pod ochronka, wiec pewnie dostaniesz jakas pajde w zawiasach.. ale to jest dobry krok;) no bo skoro juz jestes przestepca to mozesz pomyslec cos o wlasnej grupie przestepczej.. pozniej za to samo beda cie karac ;) a powaznie to trzymaj sie.. w swiadkach nadzieja..