Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aghatka1989

Potrzebna chwilówka na już

Polecane posty

Gość Aghatka1989

hej, potrzebuje wziąć chwilówkę. Moje miasto jest obklejone kolorowymi plakatami, ale tam nie ma nigdzie nazwy firmy ani nic. Macie jakieś sprawdzone firmy przez internet?

Gość gość
kochana agatko 1989 przed paru godzinami pisalas ze wzielas 25oo zl polecalas pozyczke intetrnetowa czyzbym sie mylil

Gość gość
I CHWALILA SIE ZE JUZ SPLACILA

Gość gość
PISALA O 10 28 DZIS

Gość gość
Chodzi o prostytutkę? To jest chwilówka?

Gość rossaalinda
Spróbuj złożyć wniosek w Via SMS. Wystarczy numer telefonu i konta bankowego do weryfikacji. Sama pożyczałam u nich, bo potrzebowałam dopłacić do wyjazdu córki na wakacje. A niedawno na ich stronie wyczytałam, że jak polecisz ich usługi to za każdego poleconego otrzymujesz 50zł. Ja w ten sposób zarobiłam 200zł.

Gość Małgorzata65
Brał już ktoś z tym via sms??? Bo potrzebuję na szybko 300 zł na książki do języków dla dzieci!! Trochę się boję brać tak przez internet, nie mam doświadczenia w tym, ale w zwykłym banku nie mam szans! pomocy!!

Gość michalinnaa
Ja brałam tydzień temu pożyczkę u nich, bo dzieciakom musiałam kupić książki, a wypłata dopiero 16.09. Ten początek roku zawsze jest ciężki, książki, opłaty, ubezpieczenia itp.

Gość Dagamara
Ja kiedyś brałam w VIA SMS i zawsze było wszystko ok. Teraz tam mają tak, że jak ktos wezmie pozyczkę z twojego polecenia to dostajesz 50 zł. Warto wziąć i polecac

Gość michalinnaa
Dagmaro a gdzie to znalazłaś? Rozumiem, że polecasz pożyczkę i dostajesz za to 50zł? Tak?

Gość gość
hapaj dzide z tymi spamami

Gość Dagamara
No sama brałam pare razy przez VIA SMS i dostalam maila ze dziala u nich na stronie taka akcja, że za kazde polecnie placa Ci 50 zł. Polega to na tym, że wysylasz zaproszenie przez ich strone mailem do znajomych i jezeli znajomy skorzysta z oferty to ty masz kase. ja akurat najpierw polecam znajomy, a jak wiem, ze ktos ma zamiar wziac to mu wyslam maila

Gość gość
Problem dotyczy nas wszystkich dlatego warto sprawdzać każdą opcje przed podjęciem ważnej dcyzji, ja korzystam z porównywarek bankowych np tej(http://crystalfinance.pl/pozyczki-pozabankowe) wszystko jest fajnie przejrzyście i na miejscu opisane.

Gość gość
jeśli szybka chwilówka to tylko viaSMS. Wiem czasami korzystam. Szybko, sprawnie i bezpiecznie.

Gość Franek007
chwilówki, chwilówki... a co powiecie o wonga? na pierwszy rzut oka wygląda podobnie do viasms, chociaż jakoś skłaniałbym się do viasms.. Jakoś Miecio z reklamy mnie nie przekonuje. ;) Co myślicie?

Gość gość
Oczywiście że viasms ich oferta pożyczki przez sms jest rewelacyjna. Można pożyczyć pieniądze jak nam się coś w sklepie spodoba i naprawdę po paru chwilach kaska jest na kącie. Super rozwiązanie z którego już korzystałem i jestem bardzo zadowolony. Dla mnie to najlepsza oferta na rynku szybko, tanio, bezpiecznie, przez sms i internet. No czego chcieć więcej:)

Gość Franek007
Dzięki! Będę wdzięczny za więcej opinii:)

Gość masalka
Via sms jest godna polecenia. Sam wybierasz ile pożyczasz i ile masz oddać, a firma nie ukrywa przed tobą żadnych dodatkowych opłat. I przede wszystkim cały proces pożyczki odbywa się bez zbędnych formalności, co trzeba pochwalić.

Gość Franek007
hmm.. dziękuję wszystkim, skoro mówicie, że nie ma strachu i solidnie, to skorzystam właśnie z via sms. Pozdrawiam!

Gość margarita666
dobrą opcja jest zainteresowanie się viasms.pl - na stronie jest kalkulator, można wyliczyć ile i na jaki czas można od nich pożyczyć. Nie oszukują, nie ma żadnych kruczków, więc to dobre rozwiązanie.

Bezpiecznie można również pożyczyć przez portal emamona.pl Decyzja do 15 minut, również kalkulator na stronie plus certyfikaty rzetelności.

Gość Marceliana
Jeśli bardzo zależy Ci na czasie to możesz nawet wziąć pożyczkę przez sms :) Wiem, brzmi to co najmniej mało prawdziwie, ale rzeczywiście tak jest, wystarczy poczytać: https://www.mini-credit.pl/pozyczka-przez-sms Oczywiście chodzi tutaj o złożenie wniosku, ale wiesz każda chwila jest cenna w sytuacjach gdy potrzebujemy czegoś na już.