Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilka233333

wycofują moje ulubione kosmetyki już 3 wycofali

Polecane posty

Gość Emilka233333

wasze też tak wycofują? :( mi wycofali błyszczyk , podkład i chyba eye liner bo znika powoli... używałam ich od paru lat ...

Gość Emilka233333
a i uzywam kosmetyków różnych firm takich najbadziej popularnych ...

Gość gość
wycofali mój ukochany puder mineralny vichy nie ma godnego zastepcy moim zdaniem vichy popełnia błąd ..no chyba ze puder był rakotwórczy a vichy o tym nie mowi. nie wiedzialam ze to wycofaja. gdybym wiedziala, kupilabym roczny zapas :( chamskie zagranie. ta firma nie liczy sie z klientami :(

Gość Emilka233333
no ja właśnie wykupuje zapas z tego co zostało z sklepach i necie... ale w koncu zapas się skonczy... kurcze szkoda ,że wycofują bo mi przypasowały u mnie cofali eye liner z maybelline , podkład roll on loreala i błyszczyk z eveline... eveline może tania firma ,ale ten błyszczyk był genialny

Gość gość
mam to samo, jak tylko coś mi popasuje, to po jakimś czasie to wycofują:( i np. czytając recenzje w necie widzę, że to był dobry kosmetyk, więc dlaczego firmy tak robią???

Gość gość
Mi Avene wycofalo krem. Przestałam kupować nawet wode termalna od nich, a kupowalam sporo produktow do codziennej pielęgnacji.

Gość Emilka233333
No właśnie moje kosmetyki też miały na nacie bardzo dobre opinie więc nie rozumiem tego :/

Gość Emilka233333
up

Gość gość
bo taki jest cykl życiowy produktu najpierw jest innowacyjny produkt, potem produkt, potem robią ulepszona receptura a w końcu gdy sprzedaż spada i klienci się przyzwyczają wprowadzają nową innowację licząc że sprzedaż poszybuje a klienci się wkurzają mam tak samo, gdy tylko znajdę idealny produkt to maks za rok okazuje się że już wycofany albo "ulepszona receptura" czyli gorszy produkt z tańszych składników