Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tajemnicza choroba co to

Polecane posty

Gość gość

Witam! Od 2 tygodni męczą mnie pewne dolegliwości: bóle głowy (taki ucisk), zawroty głowy (kilkadziesiąt razy na dzień) i okropne mdłości. W brzuchu mi się przelewa, jelita się kurczą. Do tego kołatanie serca. Jestem osłabiona i senna. Byłam dziś u lekarza, który stwierdził,że nie wie co mi jest. Kazał zrobić morfologię i mocz. No i czekam. Ale się martwię co to może być. Wykluczył odwodnienie i wirusa. Czy ktoś miał coś podobnego? W ciąży nie jestem.

Gość gość
Dość często też muszę sikać. Może ktoś kompetentny pomoże? Kiedyś miałam problem i ktoś mi tu fajnie pomógł.

Gość gość
takie objawy daje masa rzeczy bez wynikow krwi chociazby, trafienie z diagnozą to jak 6 w lotto:) badz cierpliwa

Gość gość
Zdaje z tego sprawę...No ale jestem mocno zdenerwowana całą tą sytuacją. Nie mam większych problemów ze zdrowiem a teraz to.

Gość gość
stres tylko pogorszy a wyniki zapewne masz lada moment;) glowa do gory

Gość gość
cukrzyca

Gość gość
Moja babcia - panikara - straszy mnie,że to może guz mózgu albo co. A mam małe dziecko i boję się. Takie teksty nie podnoszą na duchu.

Gość gość
Cukier mam w normie - teść ma własny glukometr i mierzyłam kilkakrotnie - wynik wzorowy

Gość gość
A może to półpasiec? Spuszczają na nas straszne trucizny z samolotów, więc może nadal spuszczają półpaśćca? Wczoraj spuszczali mocz. Chodzi o samoloty zostawiające "białe" smugi na niebie, z których robią się chmury, a potem pada deszcz, wczoraj jeszcze mocno wiało, aby te bakterie, wirusy i zarazki lepiej się rozprzestrzeniły i zmogły jak najwięcej osób. A potem? A potem lecisz do apteki po leki. A potem? A potem koncerny farmaceutyczne zarabiają na leczeniu tego, co najpierw narobiły. Ty cierpisz, oni zarabiają. Poczytaj o chemitrails. W USA i Niemczech już się z tym nie kryją, w Polsce Ministerstwo Obrony Narodowej twierdzi w pismach, ze to spaliny z samolotów. Ha, ha, ha. Powodzenia, bo to nieciekawa choroba i 2 tyg. w domu.

Gość gość
to moze byc wszystko od nerwicy po guza lub tetniaka w głowie, tylko badania to wyjasnia, koniecznie zrób tomograf lub rezonans głowy

Gość gość
A wady wzroku nie masz???? Ja nie nosiłam okularów a powinnam i też miałam bóle i zawroty głowy i mdłości.

Gość gość
Tomografii i rezonansu nie robi się "na życzenie" niestety. A lekarze nie przepisują takich skierowań często. Poza tym mam znajomą któa miała guza i ból głowy jest wtedy niesamowity. Takze mam nadzieje ze to nie to. A wadę wzroku mam owszem. I okulary do czytania i tv. Raz nosze raz nie. Róxznie to.

Gość gość
kobieto jak tu bedziesz czytac o objawach to na koncu bedziesz miala wszystkie zarazy jakie sa mozliwe:) te dolegliwosci moga byc od upalu,pij wystarczajaco duzo wody,2-3 lit na dzien. za malo wody w organizmie daje takie objawy jakie opisujesz.

Gość gość
tasiemiec, glisty, kregoslup, i wiele innych

Gość gość
masz wskazania do rezonansu lub tomografu, jesli lekarz Ci nie da to zrób prywatnie

Gość gość
to moze byc tarczyca. misalam podobne objawy

Gość gość
może nerki?

Gość gość
albo tasiemce lambie

Gość gość
Dziękuję za odzew:) Jutro pobierają mi krew i mocz i będę miała wyniki - jeśli bedą ok -poproszę o rezonans albo tomograf. Dziś wyjątkowo boli mi głowa - mam niskie ciśnienie 80/48. Spać mi się chce. Staram się pić więcej bo generalnie mało piję ale takie picie zwiększa mi nudności:/

Gość u mnie też kiepsko
zacznij od morfologii, sprawdź ciśnienie krwi tak jak ktoś napisał objawy są niejednoznaczne to może być skaczące ciśnienie lub problem z błędnikiem lub uchem wewnętrznym, migrena, wada wzroku lub nerwica wiele chorób może dawać każdy z tych objawów co do parcia na mocz, to też może być objaw nerwicowy mdłości też można dostać z nerwów

Gość u mnie też kiepsko
strzel kawkę zamiast pić wodę mnie zawsze boli głowa gdy mam niskie ciśnienie

Gość u mnie też kiepsko
poza tym , z tego co wiem od 2 tygodni mamy w Polsce upały i rzadko kto czuje się dobrze