Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

milosc

Polecane posty

Gość gość

Zaczne może od tego że On ma dziewczyne jezyk.gif ale zawsze byłam wazniejsza ja dla niej nie potrafi zostawić kolegów a dla mnie jak miałam błachostke a był z kolegami na imprezie zapytał czy ma mi pomóc itd mówił kolegom że mu sie podobam , jego koledzy ciągle dokuczaja mi na jego temat np oo jesteś o niego zazdrosna ? albo spiewaja głupie piosenki na nas xD po za tym on robi wszystko żeby mnie móc przytulić , i zawsze mnie ostrzega jak jaest pijany ze może byc dokuczliwy w snesie przytulac sie zaczepiać itd , zawsze sie do mnie uśmiecha dzwoni do kolegów pyta o mnie i potrafi zadzwonic do mnie z byle prekekstem ale nigdy do mnie nie pisze , nie psize na fb już nie mamy ponad miesiąc kontaktu , dlatego że wyjechał za granice do pracy czy on coś do mnie czuje ? dodam ze jestem dziewica i on doskonale wie ze nie jestem latwa i ze mam przeogrommny szacunek do Siebie .

Gość gość
nie rozumie co ty piszesz może i jesteś dziewicą ale z gramatyki to ty kulejesz i to bardzo

Gość gość
poyebalo

Gość gość
O, znowu Ty. Już pisałam, że chce Cie przelecieć

Gość Judasz z Nazaretu
co wy kobiety tak o tej miłości? poza d**ą nie jesteście wstanie niczego dać, a miłość jest wam tak obca jak zielone ludki z kosmosu (swoją drogą dobrze, że ich tu nie ma, bo mielibyśmy oprócz multikulti multikosmos).