Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerrwowana

Ale mnie wkurza moja matka

Polecane posty

Gość zdenerrwowana

Jestesmy np. Umowione gdzies i ona nie jedzie nagle bo zle sie czuje. Nawet nie podaje powodu konkretnego tylko nagle wyjezdza "Wiesz ja nie wiem czy my pojedziemy, bo ja bym chciala pojechac JAK BEDE SIE NAPRAWDE DOBRZE CZULA i w ogole " Co to ma znaczyc w ogole? Nie rozumiem jej. Poza tym jechaanie gdzies z nia niee jest przyjemnoscia. Jest strasznie nerwowa i chaotyczna. Przy niej ja tez sie denerwuje, w sumie o byle co. Nie umie sie totalnie zachowac.

Gość zdenerrwowana
Up

Gość gość
nie kumam, jak sie zle czuje? nerwice ma czy co?

Gość gość
to po co z nią jeździsz zawsze możesz sama. ja mam znowu taki problem z matką ze by mnie wogule z domu niewypuściła

Gość gość
Ja tez nie kumam, wlasnie w tym rzecz :/ Dzisiaj nie jest gorąco, cieplo ale wieje, czyli idealna pogoda. Nie rozumiem jej... No i nieraz sa takie sprawy ktore trzeba razem zalaatwic, chetnie bym sama pojechala

Gość gość
hej! ja mam nerwicę i przed każdym wyjściem źle się czuję;] Tak właśnie nagle, nie wiadomo skąd i dlaczego. I piszesz, że jest nerwowa i na Ciebie źle to wpływa...tak tak. To bardzo możliwe, że może mieć nerwicę. Moja mi uprzykrza życie, bo często wychodząc gdzieś dostaję biegunki. Niech Ci wytłumaczy co oznacza "źle się czuję". Czy jest na coś chora? Zaproponuj jej badania jakieś.

Gość gość
To ze ona ma nerwice to juz wiem :/ niby bierze jakiej leki le chyba nie pomagaja Wku.rwia mnie

Gość gość
a chodzi do psychologa? Nad tym trzeba pracować. Ja po paru wizytach już lepiej sobie radzę z własnym mózgiem:)

Gość zdenerrwowana
Chodzi do jakiegos lekarza, nie wiem czy do psychologa bo mi nie mowila