Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamuśka na wesele

Mamuśka na wesele

Polecane posty

Gość Mamuśka na wesele

Cześć. Wybieram sie na ślub z małym przyjęciem weselnym. Jestem karmiącą mamą i z tego powodu pomyślałam o bluzce i spodniach a nie sukience (którą też de facto ciężko mi znaleźć)., Bluzkę chyba znalazłam.kolor koral. Mam tez buty koralowo-beżowe (płaskie) i zastanawiam się czy będą pasowały do tego spodnie beżowe lekko świecące? No i jakie generalnie dodatki, makijaż? Jestem normalnej budowy trzydziestoparolatką :) niebieskie oczy, brązowe kręcone włosy i blada cera.

Gość gość
Gdybyś wrzuciła jakieś zdjęcie, byłoby łatwiej. W ostateczności dokładny opis albo linki do twoich rzeczy czy też podobnych...

Gość gość
weź lepiej zostaw dzieciaczka w domu pod czyjąś opieką, a pokarm wcześniej odciągnij, może to zabrzmi brutalnie, ale uważam, że nie powinno się chodzić na przyjęcia dorosłych z dziećmi, dzieci się nudzą i robią harmider, dorośli zamiast się bawić muszą poświęcać uwagę dziecku i przyjemność z imprezy prawie żadna, poza tym przeszkadza się mimo wszystko innym gościom jeśli to jest małe przyjęcie, to nie będzie trwało do rana, a ty się ubierzesz jak kobieta, a nie 'mamuśka'