Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo uciążliwe podrażnienie w miejscach intymnych

Polecane posty

Gość gość

witam :) mam problem jak w temacie - kilka dni temu pozbyłam się włosów w tych okolicach za pomocą maszynki (pod włos). jako, że w ten dzień widziałam się z chłopakiem, ubrałam koronkową bieliznę, co jak się okazało było wielkim błędem. było bardzo ciepło i zastanawiam się czy to przez bieliznę mam tak podrażnioną wrażliwą skórę w tym miejscu ;( zaraz na drugi dzień miałam jakby wysypkę ale tylko z prawej strony, taką, że nie mogłam chodzić, bo tak bolało.. zaczęły mi się robić drobne i większe krostki z białą zawartością, które chyba od ocierania już bawełnianej bielizny same pękały a ich zawartość wychodziła.. nie wiedziałam co zrobić to smaruję to podrażnienie maścią z wit. A (aczkolwiek nie wiem czy dobrze robię, mało co pomaga) dzisiaj, tj. 4 dzień po depilacji już trochę zeszło ale zauważyłam, że łuszczy mi się skóra w tym miejscu.. nie wiem co z tym zrobić, a na domiar wszystkiego mam wrażenie, że opuchły mi wargi sromowe mniejsze.. (zastanawia mnie czy od wyrastających włosków tak się mogło stać) dodam, że nie mam upławów, ale "w środku" trochę swędzi.. nie wiem już co mam zrobić, niestety nie mam pieniędzy na drogie leki i lekarzy.. staram się podratować jakoś domowymi sposobami ale chyba na marne.. może znacie jakieś sposoby, które mogłyby mi ulżyć? z góry dziękuję za odpowiedź pp.

Gość gość
Na wysypke -masc trybiotic 1,8zl saszetka w aptece.