Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda żona

Mąż nie ma ochoty na seks

Polecane posty

Gość mały ogier
ja też mam wszystko zarobiłem na to sam ale brakuje mi jednego składniku do życia rodziny i też myslałem że praca i kasa jest najważniejsza ale sie myliłem jak bym mógł cofnąć czas to bym lepiej dbał o rodzine.

Gość mloda żona
Skończyłam studia lekarsko- dentytstyczne mieliśmy zajęcia z psychologiem na temat depresji to jest najgorsza i najczęstsza choroba XXI wieku. Osłabia psychikę. Człowiek już nie jest tak silny psychicznie jak kiedyś. Udan Ci się jeśli znajdziesz dobrego lekarza. On Ci pomoże.

Gość mały ogier
ratuj sie i przerwij lub ogranicz tą pogoń za kasą bo skonczycie jak ja.

Gość mloda żona
Ja mam zamiar w przyszłości otworzyć swój gabinet wtedy też chcemy zdecydować się na dziecko i jak mówi mąż wtedy też on chce wziąć wspólnika i mniej pracować.

Gość mały ogier
choroba atakuje mnie przeważnie na wiosne czasem jesienią jestem cały czas na tabletkach nic mi już zdrowia nie cofnie a kiedyś byłem bardzo przystojny dobrze zbudowany pomimo że mam słabe wykształcenie to próbowałem własnymi rekoma dojść do czegoś i wyszło mi to bokiem.

Gość mały ogier
może nie zdążyć za swoimi ambicjami bo na zdrowiu pod upadnie ale to wasza sprawa ja naprawde szczerze wam życze sukcesu i żebyscie nie musieli podzielić mojego losu .

Gość mały ogier
ja mam siostre która robi wszystko schematycznie zaczeło sie tak praca kariera dodatkowo zrobiła jeszcze jeden fakultet pochłoneło ją to tak że na dzien dzisiejszy nie może urodzić dziecka bo organizm jest osłabiony i ciągle poronienia a ostatnie to martwy płód i jak by sie obudziła wcześniej to nawet lekarz jej powiedział że z ciążą by jej lepiej poszło.