Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna która miała kilku facetów nie ma prawa wymagać uczciwego i porządnego

Polecane posty

Gość gość

bo niby z jakiej okazji ? ona szalała, puszczała sie i tworzyła TAK ZWANE ZWIĄZKI ktore byly związkami tylko z nazwy a potem nagle chce uczciwego, porzadnego, pracująego faceta ?! Z jakiej niby racji taki facet mialby chcec taką lale ?

Gość gość
No i zadna nie bedzie chciala takiego zyebusa jak ty, wiec wez na wstrzymanie praviku

Gość fundacja Evy B
facet ktory nie odroznia milosci od r****nia nie ma prawa wymagac zeby go nazywali facetem

Gość Wanilia_81
Taka lala nie zechce prawika, więc wyluzuj.

Gość gość
Idealny facet to taki co mnie kocha, szanuje, troszczy się o mnie, zabiega o mnie, zarabia 16k, ma 2 mieszkania, nalega abym nie pracowała, daje mi dziecko kiedy na to będę gotowa, kupuje co chcę i uważa, że wszystko co ma jest moje, ma znikomy kontakt z rodzicami i jest jedynym dzieckiem bogatych rodziców, choć ma tyle klasy że sie kasą nie obnosi, jego rodzice są cudowni i z klasą i uwielbiają synową. Spotkałam raz takiego.

spoko :) jak to jest możliwe ?! dziewczyna uprawia seks z chłopakiem w związku ?1 przecież to nienormalne :d

Gość elo Lars
to, ze panna sie z jakims spotyka to nie znaczy ze to zwiazek

Gość gość
Tylko porządne sanujące się kobiety mają prawo wymagać porządnego, wiernego, kochającego, uczciwego, wspierającego mężczyzny. Inne niech wiążą się z tak samo puszczalskimi facetami.

Gość gość
A ja jestem facetem i też szaleję. Tobie też nikt nie broni. Ponadto ja wolę laski doświadczone a nie jakieś żałosne 20 letnie dziewice i takiej żony też będę szukał w przyszłości.

31.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość Tylko porządne sanujące się kobiety mają prawo wymagać porządnego, wiernego, kochającego, uczciwego, wspierającego mężczyzny. Inne niech wiążą się z tak samo puszczalskimi facetami. ------- Zgadzam się z tym :)