Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze dziewczyny doradzcie bo juz nie wiem

Polecane posty

Gość gość

otóz mam 30 lat i juz w sumie powinien znac odpowiedz na te pytanie ale zawsze starałem sie z głowa wszystko robic, otoz,podobala mi sie bardzo taka dziewczyna,dlugo o nia walczylem az sie udalo,kochalismy sie 2 tygodnie przed jej miesiaczka, wiem ze to były dni plodne, chcialem isc po prezerwatywy ona chciala juz i teraz,wiec staralem sie bardzo uwazaac, weszlem w nia jakies 4 minuty,bo zawsze bardzo dlugo moge,i wyszlem bo nie chcialem ryzykowac, lecz ona nalegala to wsadzilem jej w odbyt i przed koncowka wyszlem i dokonczylam juz na zewnatrz, ona po tych 2 tygodniach od stosunku dostala okres,miala normalny,bo bylismy wtedy jeszcze ze soba i narzekala ze bardzo krwawi i tyle dni ma bo miala 5 , a teraz od kilku dni ma goraczke i chore gardlo i mowi ze to objaw ciazy i ze sie na mnie zemsci tylko nie wiem za co skoro ja kocham ją,czy jest mozliwa ciaza mimo okresu ktory dostala po 2 tygodniach??ona mowi ze tak bo po okresie jakis tydzien ma temp i chore gardlo. prosze potraktujcie to powaznie,bo juz nie wiem czy mam jej wierzyc tak mi namotala

Gość oligarcha
Panie robią już marne prowo :) Żal mi was kobiety. Żadnych sensownych argumentów do obrony tylko takie coś...

Gość gość
ja pytam powaznie to nie prowo, czy moze byc tak ze ona bedzie w ciazy, mimo ze dostala okres??bo ona mowi ze 2 tygodnie po stosunku to bylo za wczesnie i dlatego dostala

Gość gość
....

Gość gość
doradzcie prosze