Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beruthiel

Athelgaście

Polecane posty

Napisała, że chce zobaczyć z bliska moją mimikę, usłyszeć mój głos. Ja jej zdjęcia nie wysyłałem. Ale podałem swój rysopis (bez ściemy).

Ale to nie była kafeteria. :D A Jej nie cenię, ani niżej, ani wyżej nad Królewnę, bo obydwie są szlachetnymi osobami zasługującymi na szacunek. A nie chcę ani jednej, ani drugiej tego szacunku odejmować. Po prostu jest dla mnie bardzo miła, wyważona, a ja chcę miło spędzić czas z uwagi na to, że dużo ludzi na co dzień mnie denerwuje. Po prostu wychodzę z założenia, że należy mi się jakaś rekompensata... Mile spędzony wieczór, a na towarzystwo Królewny na razie nie mam co liczyć i być może nie będę mógł...

To mi szkodzi, że nie chcę wyjść na internetowego psychopatę. Musiałbym w realu to załatwić, a do tego mam na razie furtkę zamkniętą...

Oj, nie przejmuj się problemami :) Każdy grzesznik je ma. Ja też mam, co ostatnio można było zauważyć na forum, ale mimo tego, staram się spotykać z ludźmi :)

31.07.13 [zgłoś do usunięcia] Athelgast Karolinkę kochałem, ale jeśli ta miłość do prowadzi mnie do złego postępowania, to raczej powinienem z niej zrezygnować i poszukać szczęścia, gdzie indziej. Skoro Karolinka na 70% jest zajęta. A co do 19-latki, to jest bardzo sympatyczna i miło się z nią rozmawia. A ja dotąd zaliczyłem jedną randkę, fajnie byłoby zaliczyć drugą. A mam już 28 lat... ************************************ Uważasz, że w towarzystwie Królewny nie będziesz miło spędzać czasu? Dlaczego miłość do Królewny ma doprowadzić Ciebie do czegoś złego? Boisz się zaangażować w miłość do Królewny?

Gość gość
"Uważasz, że w towarzystwie Królewny nie będziesz miło spędzać czasu?" Uważam, że w Jej towarzystwie bardzo miło spędziłbym czas, ale jest takie przysłowie: "Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma" "Dlaczego miłość do Królewny ma doprowadzić Ciebie do czegoś złego? " Ze względu na to, co jest napisane: "A Ja wam powiadam, że każdy kto patrzy na niewiastę i pożąda jej, już popełnił z nią cudzołóstwo w sercu swoim." Mt 5:28 Zatem jeśli Królewna jest zajęta, wtedy mija miłość do Niej jest jakoby "cudzołóstwem popełnionym w sercu" "Boisz się zaangażować w miłość do Królewny?" Boję się, że moje starania o Królewnę to ogromny wysiłek, który pójdzie na marne...

"Uważasz, że w towarzystwie Królewny nie będziesz miło spędzać czasu?" Uważam, że w Jej towarzystwie bardzo miło spędziłbym czas, ale jest takie przysłowie: "Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma" "Dlaczego miłość do Królewny ma doprowadzić Ciebie do czegoś złego? " Ze względu na to, co jest napisane: "A Ja wam powiadam, że każdy kto patrzy na niewiastę i pożąda jej, już popełnił z nią cudzołóstwo w sercu swoim." Mt 5:28 Zatem jeśli Królewna jest zajęta, wtedy mija miłość do Niej jest jakoby "cudzołóstwem popełnionym w sercu" "Boisz się zaangażować w miłość do Królewny?" Boję się, że moje starania o Królewnę to ogromny wysiłek, który pójdzie na marne...

Poza tym byłem na randce. Generalnie było miło. Ona była z początku bardziej speszona ode mnie. Podczas rozmowy wyszło między innymi, że obydwoje pracowaliśmy w podobnym charakterze. Ale parę minusów jednak, niestety było. Rozmowa parę razy się urywała. A poza tym ja momentami trochę odnosiłem wrażenie, że Ona co innego mówi, a co innego myśli....

Uważam, że powinieneś zaryzykować z Królewną, bo może akurat to będzie "to"? Kto wie ;) A z tą piątkową laską: jeśli rozmowa się urywała, to nie możesz też jej od razu skreślać, bo może następnym razem nie będzie się urywać. Przez stres związany z pierwszym spotkaniem, czasem bywa, że gaduła lub pewna siebie osoba, się zacina, ma pustkę w głowie. I należy na to przymknąć oko. Uważam, że powinieneś się spotkać i z Królewną i z 19tką :) Nie bój się! Zaryzykuj! Bo przez swój lęk przed niepowodzeniem, Twój mózg wyolbrzymia problem i Ciebie blokuje.

Zdecydowanie nie.:D 19-latka, przy całym szacunku dla Niej, to jedynie świeża znajomość. Natomiast Królewna męczy mnie już kilka lat (około ośmiu, dziewięciu)...

19-latkę dopiero poznałem, polubiłem, ale nie pokochałem. A jeśli chodzi o Karolinkę, to czuję, że za Nią tęsknię. Z drugiej strony myśli o Niej, mają działanie antydepresyjne. Ponadto nie mogę znieść myśli, że kto inny się Nią "zajął". Więc tak jakby: Tak.

Twoja ostatnia odpowiedź jest dość lakoniczna. Och, Mój Athleku, widzę, że się powoli zakoc***esz... bo przestajesz składnie pisać i myśleć :) Zaproponowałeś 19tce drugie spotkanie, a Królewnie pierwsze?

powoli zakoc***esz?!!! Czytasz ze zrozumieniem? Jeśli już, to się zakochałem w 2004 roku. A co do 19-latki, to nie zaproponowałem 2 spotkania. Spytałem się Jej, czy byłaby skłonna jeszcze raz się spotkać. Odpowiedziała, że tak. Ale to było rarzej na odczepnego. Raczej się nie zdecyduję na 2 spotkanie... Chociaż może. Jak będzie mi się nudziło. PS. Znajomy z pracy mi dzisiaj powiedział, że widział mnie z jedną "panienką".:D

Mylisz się. Nie zakoc**ję się w 19-latce, bo raczej nie zamierzam się z Nią drugi raz spotkać.

Zmęczony to ja jestem. Od 4:00 na nogach. W pracy zdarzyło mi się nawet dzisiaj zasnąć na śniadaniu. Potem pokój posprzątałem. A czy zdenerwowany? Cóż, nie lubię, jak ktoś mi wmawia rzeczy, które mnie nie dotyczą. Ale z drugiej strony cieszę się, że się z Nią spotkałem, bo było lepiej niż na poprzednim spotkaniu... A denerwuje mnie też fakt, że 8 lat to kawał czasu i ogromne prawdopodobieństwo, że ktoś się dobrał do Perłowej Królewny...

przepraszam ze sie wtrace, ale faktycznie po 8 latach istnieje niebezpieczenstwo, ze krolewna nie chcac spedzac zycia w samotnosci zwiazala sie z kims. dletego idealnie byloby to poprostu sprawdzic i uzyskana informacje potraktowac jako punkt wyjsica w dalszym dizalaniu :) powodzenia!