Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beruthiel

Athelgaście

Polecane posty

Athel, pomyślałam sobie, że mógłbyś zaprosić Królewnę do swojego miasta, zamiast jechać te 400km. Co Ty na to? A po drugie, wydaje mi się, że ten drugi absztyfikant Królewny to był jej wymysł, i może tak naprawdę nie istnieć.

Zaprosić? Jak? Prze neta?:p Przecież nie przyjedzie do kogoś, kogo nie zna... Tak typlko bym spaprał robotę. Masz mnie za przedszkolaka? Czemu robisz sobie ze mnie jaja...?

Nie robię z Ciebie jaj. Pamiętam, jak jeszcze niedawno, martwiłeś się, że to taki kawał drogi do Niej jechać. Więc myślałam o tym "problemie" i wymyśliłam, że mógłbyś ją do swojego miasta zaprosić. Ty byś się czuł swobodnie, nie musiałbyś się stresować zbytnio :) No jak Cię nie zna? Przecież pisałeś, że raz czy kilka razy z nią rozmawiałeś, i że ona nawet raz do Twojego miasta przyjechała. I znów z góry zakładasz, że wszystko zepsujesz... to czarnowidztwo jest niestetyw Twoim stylu. Czy mógłbyś chociaż raz tak nie myśleć? Czasem trzeba zaryzykować, a ryzykowanie we własnym mieście jest o wiele bardziej komfortowe, niż w obcym mieście.

"No jak Cię nie zna? Przecież pisałeś, że raz czy kilka razy z nią rozmawiałeś, i że ona nawet raz do Twojego miasta przyjechała." . . . ?! Że co . . . ?! Pisałem, że tylko raz do Niej napisałem, a Ona mi nie odpowiedziała . . . :o

Jak lubisz mnie śledzić po kafeterii, to pogrzeb sobie w swoich tematach, gdzie pisałeś o Królewnie, i zobaczysz, że tak pisałeś. I nie krzycz na mnie :)

Nie. To Ty powinnaś udowodnić, że coś takiego napisałem, bo winę się udowadnia, a nie niewinność. A poza tym ja dobrze wiem, co pisałem i doskonale sobie zdaję sprawę, że czegoś takiego nie napisałem...

Chociaż przyznam się szczerze, że w pewnych miejscach jakby czuję Jej dziwną obecność. Np. na wyspach Piaskowej, Słodowej, w Rynku i okolicach. Na świdnickiej i pl. Kościuszki, przy okolicach fosy, ul Kołątaja, a także w okolicach Dworca (bez złych skojarzeń)...:D Mam dziwne przeczucie, że kiedyś w wymienionych miejscach była, jakbym wyczuwał Jej trop...

Skoro coś takiego wyczuwasz to leć do Niej, Athelku. Gdyby ona była zajęta, to byś nic takiego nie odczuwał. ******************** Dobrze, Mój Niewinny Athelku, już szukam :)

Link nie chce się wkleić. :( 30.06.13 [zgłoś do usunięcia] Æðelgast Powiem tak. Wiem jak ma na imię, rzadko widuję, a skąd znam, to już moja mała tajemnica. ------------------------ 01.07.13 [zgłoś do usunięcia] Æðelgast Nie przesadzaj. Bo w ten sposób łatwo wyciągać fałszywe wnioski. A poza tym tylko słabeusze dorabiają filozofię do swoich oczekiwań. A napisałem, że jest empatyczna, bo byłem świadkiem jej troski o czyjeś zdrowie. To się ma nijak do moich relacji... ----------------------- 15.07.13 [zgłoś do usunięcia] Æðelgast To że mieszka 400 km ode mnie nie oznacza, że jej nie spotkałem -------------------------- Tutaj fragment naszej rozmowy, jako przypomnienie dla Ciebie, że Panna K. jest kimś wyjątkowym dla Ciebie: 6.07.13 [zgłoś do usunięcia] Beruthiel A jak czujesz się w towarzystwie perłowej Królewny? Wiążesz z nią jakieś plany? 26.07.13 [zgłoś do usunięcia] Æðelgast Jeszcze nie byłem wystarczająco blisko, ale czuję, że byłoby ulgą na całe cierpienie, ---------------------------- Narazie więcej nie szukam, bo trochę dzisiaj jestem zmęczona. Ale jestem pewna, że takie coś pisałeś. Jak będę wypoczęta, to poszukam :)