Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myu22

Objawy ciazy TAK Test negatywny

Polecane posty

Gość Myu22

Dziewczyny, pomozcie. Test ciazowy negatywny, mimo to objawy u siebie obserwuje. Dzien cyklu 27, piersi od tygodnia nabrzmiale, bardzo bolesne, od kilku dni wzmozona sennosc, dzis pojawily sie nudnosci... Caly dzien jest mi niedobrze, a ja do tej pory w zyciu raz tylko sie czyms zatrulam. Testy zrobione do tej pory dwa, ale niestety nie na czczo. Czy to nie jest tak, ze kiedy beta jest na tyle wysoka by dac jakies sygnaly dla organizmu, powinna juz wyjsc na tescie? Ciaza nie jest wyczekiwana, raczej wpadka... Ale gdyby byla, nie zalamalabym sie jakos bardzo... Aha, dodam ze garsciami pochlaniam kwas foliowy- czy samo stezenie kwasu foliowego moze powodowac u mnie mdlosci? z gory dziekuje z apomoc

Gość sweetgirl19
napewno nie miałabys tak szybko objawów... Testu nie robi się na czczo tylko z pierwszego porannego moczu... widocznie zatrułas sie po raz drugi w życiu :P

Gość gość
a dkaczego garsciami pochlaniasz kwas foliowy?

Gość sweetgirl19
kwas foliowy bierze sie 1 tabl /dzień a nie garściami :O

Gość gość
Pewniejsze jest to że sobie coś podświadomie wmawiasz.W testach nie chodzi o to by być na czczo tylko żeby je robić z porannego moczu.

Gość Myu22
Biora dawke kwasu foliowego poniewaz mam takie wskazania lekarskie. Dzięki za odpowiedzi, być może tak się martwię, że sama się nakręcam.