Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omines

Jestem przerażona

Polecane posty

Gość omines

Moi drodzy. Do tej pory nie pisałam na forach, gdyż uważałam, że żadna pomoc nie jest mi potrzebna. Niestety obecnie sama nie wiem co mam robić, wariuję od myślenia. Zacznę od początku. Od kilku miesięcy przed miesiączką pojawiał mi się na wzgórku łonowym, po prawej stronie niedaleko pachwiny "guzek", który znikał w trakcie okresu i znów pojawiał się na mniej więcej 2tyg przed. Przeszukałam internet, poszłam do ginekologa- powiedział, że to pewnie powiększony węzeł chłonny i żeby się nie martwić (badania nie wykonał, bo był to czas kiedy guzek był niewidoczny). Miesiąc temu zaczęła boleć mnie łydka- taki dziwny, tępy ból, jakby coś mnie ciągnęło w niej. Boli mnie cały czas, na czas miesiączki przestała. Brałam leki przeciwbólowe, nie pomagały. Poszłam do ogólnego lekarza- pomacał nogę, nic nie wykrył, zlecił morfologię, która wyszła wzorowo. Dał skierowanie do chirurga, ale wizyta dopiero za 2 tygodnie. A do tego czasu ja przeszukuje internet, wymyślam najróżniejsze choroby, nawet nowotwory. Boję się, że ten guzek, który mi się pojawia ma połączenie z łydką i ręką, która też mnie pobolewa w ten sam sposób- a to wszystko po tej samej stronie ciała. Żadnych innych objawów nie mam. Czy ktoś mi może powiedzieć, co się ze mną dzieje :( ?

Gość gość
Nikt nie powie Ci nic trafniejszego niż badania i lekarz, bądź dobrej myśli i staraj się zająć czymś innym, kiedyś też przeszukiwałem rad zdrowotnych w internecie, w pewnym momencie wydawało mi się że już nie oddycham... Nic tylko spokój opanowanie, i poważne podejście czyli lekarze i badania, na pewno skończy się na strachu Pozdrawiam i zdrówka życzę ;)

zrób bodajże badanie krwi bilirubinę i anty hcv, albo anty hcr, nie pamiętaj i skonsultuj z learzem

Gość gość
Dobrze ze chociaz twoj lekarz wyslal cie na jakiekolwiek badania w tym kierunky, bo ja z bolem brzucha sie mecze od kilku tygodni, mam guzka pod skora na brzuchu i wydaje mi sie ze jest wiekszy i lekarz stwierdzil ze btc moze to przepuklina i z nia mozna zyc...tylko jak !? Skoro boli i leki przeciwbolowe nie pomagaja. Co do twojego tematu, to niestety oprocz zrobionych szczegolowych badan nikt ci tutaj nie pomoze. Ale glowa do gory i nie nakrecaj sie na najgorsze. moze przeziebilas jajniki ? I wezel chlonny sie pojawil ? Trzyman kciuki i powodzenia

Gość jfgnhesdbfhvihdbfvshudlbvf
gościu-skoro lekarz nie daje skierowania to zamiast narzekać idź i zrób badania we własnym zakresie.