Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obrzydzaja mnie kobiece ciala a jestem kobieta

Polecane posty

Gość gość
Ja ma 171 cm i ważę 65 kg i jestem szczupła, wszyscy mi to mówią ;)

Gość gość
to już twój problem autorko. Mam do Ciebie ważną wiadomość: Nikogo po za tobą nie interesuje, co Cię obrzydza, a co nie. Co za różnica? Jesteś nikim i tyle. Nawet szkoda czasu, żeby tu coś pisać. Wracaj do swojego światka i swoich skrzywień.

Gość gość
współczuję, zmarnujesz całe życie będąc pustakiem, zadręczać się o odpowiednie ułożenie atomów u innych ludzi... smutne, żałosne życie małego, zagubionego człowieczka

Gość gość
ale wy jestescie zalosne. nic was w zyciu nie obrzydza ? nie lubicie grochowej,ale to nie znaczy ,ze jestescie pustakami i caly czas o tym myslicie, po prostu was zbiera na rzygi jak macie zjesci mam to samo jak widze babe ktora pokazuje swoje niby kobiecie ksztalty. na szczescie mam oieniadze,jestem ladna i chuda wiec ,ok to zabrzmi pusto, ale na dzisiejsze czasy jestem lepsza od wiekszosci z was. 65 kg? wieluosobom mowi sie,ze sa szczuple podczas gdy sa normalne (dla mnie grube)

Gość gość
bo grube prosikai, które ważą po 60 kg i podejrzewają u siebie anoreksję nie wierzą,że ktos może być NAPRAWDĘ szczupły

Gość gość
cóż autorka ma w sumie dwa wyjścia: wyprowadzka na bezludną wyspę albo pozbawienie się wzroku. Te inne obrzydliwe kobiety nie znikną.

Gość gość
ale ńie musze z nimi przebywac,otaczam sie tylko ladnymi ludzmi i w*****a mnie jak taki paczek cos do mnie mowi

Gość gość
zarazisz się tym tłuszczem

Gość gość
troche w tym prawdy ze kobiety jak anja rubik sa zwiewne i takie estetyczne a te z victorias secret to juz takie wylgarne baby jak dla mnie