Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak byście odebrały takie zachowanie

Polecane posty

Gość gość

Jako to ,że chcieli być złośliwi?Byłam wczoraj w sklepie i było też dwóch młodych chłopaków (ok 19 ,20 lat, a ja mam 25) . Oni stali blisko kolejki ,ale ogldali coś na regale więc stanełam przed nimi bo nie wiedziałam czy w koncu stoja w tej kolejce czy nie to jeden do drugiego powiedział głośno ,,ale nam sie pani wtrymoliła do kolejki " ja to usłyszałam więc stanęłam za nimi ,a ten co to powiedział się ze mnie śmieje... a drugi na to ,, trzeba bylo panią puścić ,nie ładnie" ,a pierwszy się śmiał ,,no ale co mam poradzić ,że sie pani wtrymoliła" powinnam im była coś odpowiedzieć?

Gość gość
a po co zawracać sobie głowie gównarzerią

Gość gość
no ,ale ja takie rzeczy biore do siebie , chcieli być złośliwi czy jakbyście takie coś odebrały? przygadały byście im coś?

Gość gość
chore jest to ze sobie tym nadal głowe zawracasz:O

Gość gość
a dla mnie to wyglądało na zaczepkę , może chcieli coś zagadać... Młodzi faceci mają czesem takie głupie gadki ,a jak się śmiali to raczej nie było to złośliwe tylko tak się chcieli trochę podrażnić

Gość gość
Ty tu nie podnoś tych swoich urojeń, tylko do lekarza marsz, tego od głowy. Masz jakieś fobie z wiekim mogą się nasilać.