Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SashaGrey

Improwizowane przerwanie ciąży

Polecane posty

Gość SashaGrey

Podobno włożenie w szyjkę macicy pustej rurki of plastikowego długopisu - oczywiście po jej wcześniejszym nawilżeniu - powoduje szybkie poronienie...

Gość SashaGrey
Kolor jest chyba bez znaczenia...

Gość SashaGrey
Obudowa długopisu z metalową końcówką mogłaby skaleczyć. Plastik raczej nie.

Czemu ginekolog dokonujący aborcji nie używa do tego zabiegu plastikowego długopisu jak to takie proste i nie wymaga nawet "skaleczenia"? Zastanawiałaś się kiedyś nad tym?

Gość SashaGrey
Zielono Niebieska, przez rurkę można zrobić inseminację :)

Myślę, że miałby więcej klientów gdyby robił to plastikową, małą rurką, bez skaleczeń, szybko i dyskretnie. Te metalowe narzędzia odstręczają jednak część kobiet.

Gość SashaGrey
Po włożeniu rurki pojawi się nieprzyjemne uczucie w brzuchu, możliwe drgawki, wreszcie zakończenie ciąży.

Pewnie sporo jest takich domowych, może nawet skutecznych metod przerywania ciąży. Tylko co dalej? Co z martwym płodem? Odkurzacz?

Gość SashaGrey
Dark, to niestosowne pytanie. To bardzo intymna sprawa. Jest oczywiste że resztki płodu należy usunąć.

Myślałam, że niestosowne pytania nie istnieją po tym jak zadałaś swoje;) Ginekolog do którego trafia się "po"nie jest robiony palcem. Prościej i bezpieczniej chyba zapłacić komuś kto się na tym zna i załatwić sprawę od początku do końca w cywilizowanych warunkach. Nie to, że polecam, czy jestem "za" ale jeśli już...;)🖐️

Gość gość
Co to znaczy "resztki płodu"? Chyba cały, bo co, główka zostanie w środku, albo rączka?

Gość SashaGrey
Resztki płodu, tzn. to wszystko co zostanie wydalone :)

Gość gość
sashagrey ty jestes rowno p*****lnieta dajesz instrukcje czy co praktykowalas sam a ??

a jak ktos ma tyłozgiecie szyjki macicy?:classic_cool: Myslałam ze mnie juz nic nie zaskoczy?:O

Gość SashaGrey
Tyłozgięcie macicy jest tu chyba bez znaczenia.

Gość gość
co prawda istnieje metoda wyssania zarodka podciśnieniem i przypuszczam, że ginekolog musi włożyć jakąś rurkę przez szyjkę macicy do jej wnętrza. Samemu absolutnie nie wolno tego zrobić, raz brak sterylności i możliwość zakażenia, dwa skąd wziąć aparat wysysający, trzy co w razie krwotoku?

Gość SashaGrey
Dawniej miałam z tym kłopoty ale teraz taka aborcja już mi nie grozi, bo: Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę pięćdziesiątą wiosnę i pod stanikiem jeszcze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.👄

Gość SashaGrey
Co to znaczy "resztki płodu"? Chyba cały, bo co, główka zostanie w środku, albo rączka? fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff Baby, przestańcie się ośmieszać!!!! Przez cienką rurkę może być wyssany tylko zarodek/kilkadziesiąt komórek, ale nie główka dziecka. W takim przypadku stosuje się skrobankę. Jest to totalne morderstwo, u nas prawnie zakazane.

nosz qwa..... czegos takiego jeszcze tu nie czytalam..... przestancie kombinowac, tylko idzcie do NORMALNEGO LEKARZA GINEKOLOGA ... NORMALNEGO... tacy sie jeszcze zdarzaja wsrod swietojebliwych .... na szczescie oczywiscie.... zrobcie to bezzwlocznie... i bez glupich pomyslow szary saszo