Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bez tematu bo kafe to poyeby

Polecane posty

Gość gość

dlaczego jak chce dodac temat to mi pisze ze spamuje??? chcialam poruszyc temat Daniela Pelki. Tyle tu poyebanych tematow, i jakos przechodza a jak czlowiek chce wyrazic opinie o czym waznym to spam- porazka

Gość gość
Co za zwyrodnialcy!!! Młodzi ludzie, bez żadnych zachamowań, zero empatii, uczuć wyższych. Własnego syna zagłodzić i maltretować? Co im to biedne dziecko zrobiło- przecież samo się na ten świat nie pchało! Szumowiny, czytając i oglądając filmy na angielskich stronach www aż się popłakałam. Co za wstyd, co za hańba - polskie buractwo zrobiło nam reklame:/ Wziąć i zrobić im to samo a później do piachu!!! P.S co jest do cholery z wpisywaniem tematu? Ciągle pokazuje mi,że użyłam niedozwolonych znaków!!!! fuc......k co to ma być???

Gość gość
to jest właśnie to góffffniane forum jak pierdoły to OK jak normalny temat to albo usuwają albo wcale nie napiszesz bo spam a potem się dziwią że społeczeństwo na umyśle pod**ada ,nic dziwnego skoro samo gówno im do głów spływa

Gość puknij sie w glowe bo to siara
ogolnie kafe schodzi na psy strasznie! Byle gowniany temat o sraniu, fekaliach i d*pczeniu przechodzi, a jak czlowiek chce porozmawiac na pozawny temat to NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE. Pozmieniali tak to forum,ze juz odniechcewa sie pisania