Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinowa kobieta 1986

Jacy sa Wasi mężowie

Polecane posty

Pracują długo, zarabiają na dom czy oboje pracujecie?Wasi mężczyźni pomagają WAM w codziennych obowiązkach?gotowaniu,praniu,sprzątaniu itp.? Są czuli, torszczą się o rodzinę czy rządzą w domu i musi byc tak jak oni chca?

Gość gość
jest czuły, pomaga mi we wszystkim, jest cierpliwy, zarabia na dom od jakiegoś czasu sam, bardzo mnie kocha. I tylko ja czasem nie mogę tego dostrzec :(

Gość dsm
Moj maz jest najwiekszym d*pkiem jakiego poznalam przez cale zycie :) juz nie zyjemy ze soba ponad miesiac a on nawet sie nie odezwie mimo to zze za dwa tyg ma narodzic sie mu synek to i tak ma nas w d***e. Maz idael :/

Gość gość
mąż pracuje, ja również (ale różnice w zarobkach są duże), pracuje za granicą, przyjeżdża co 6 albo 8 tygodni, na miesiąc czasu, nie pomaga w domu, nie sprząta, nawet herbaty nie mogę się doprosić po pracy, tylko bałagani, całymi dniami leży w łóżko i nic nie robi. Zdarza się że jak przyjedzie na urlop to przez pierwsze dwa tygodnie pije, a w ostatnim tygodniu przypomina sobie że ma rodzinę i wtedy jest czas dla mnie i dla córki. Lubi jak wszystko jest po jego myśli, jak gdzieś mamy jechać to tylko wtedy kiedy on chce bo jak nie to nie jedziemy. Nie jest troskliwy ani czuły, seks jest ale to tylko na zasadzie spuszczenia się dla mnie nie ma już czasu na przyjemności. Teraz się wyprowadził i o dziwo mnóstwo czasu spędza z córką (co przez dziewięć lat tyle nie spędził), w końcu córka ma tatę.

Gość gość
Mój mąż nie pracuje długo, a zarabia dobrze. Ja też pracuję i zarabiam podobnie. Mój mąż wykonuje codzienne obowiązki tak samo, jak ja, a co do prania, to jeśli masz na myśli ręczne, to każdy swoje pierze, a tak to pierze pralka.

a czy Ci Wasi mężowie maja charaktery facetow typu......takich energicznych,przebojowych czy raczej spokojniejsi typu poczciwota?

Gość gość
spokojny typ poczciwca :D

Gość gość
raczej spokojny, chyba że pijany. Domator.