Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze o rade w sprawie mezczyzny

Polecane posty

Gość gość

Dom i dzialka. Poznalam kogos, dla ktorego nowy Dom i spora dzialka to nr.1. Pacowity facet,ktory zaraz po pracy pedzi do porzadkowania wokol domu. Twierdzi,ze robi to dla przyszlej swojej rodziny,aby mozna tu bylo mieszkac. Czy kontynuowac taznajomosc? Malo rozamaiamy prze Tel. Glownie maile z pracy. Potem dopiero jak jest ciemno. Ja niemusze byc jegoa kobieta,ale chcialabym czestszy kontakt. Chcialam zakonczyc te znajomosc,ale nie pozwolil. Sam nie wezie i komu nie da. Napiszcie prosze swoje zdanie.

Gość lolekkk
nie rozmumiem jaki masz problem. Chcesz to ciągnąć czy zakończyć, bo piszesz dwie sprzeczne rzeczy

Gość gość
odpusc sobie facet sie nie zmieni, zawsze dom i działka beda wazniejsze od kobiety potem moze i ciebie zatarga na ta cholerna działke i bedziesz tam z nim siedziała ... porazka

Gość gość
Ech,moze troche za szybko i chaotycznie. Chce z nim kontaktu czestszego,a on najpierw o dzialke dba i o Dom. Wiem,ze z nowym domem sporo na poczatku pracy,ale Jesli chce kogos poznac, to Cholera musi poswiecic troche czasu. Chcialam to zakonczyc,i poszukac faceta dla ktorego czlowiek bedzie najwazniejszy. Ale nie pozwolil mi na to. Zaprasza Do siebie i pisze,ze po 21 bo...maluje, potem zje i bedzie juz Moj!!:(

Gość lolekkk
jak robisz remont w mieszkaniu, to też chyba nie biegasz na imprezy czy do znajomych, tylko chcesz jak najszybciej skończyć to co zaczęłaś, prawda? Może on też ma takie priorytety - najpierw obowiązki, później przyjemność

Gość gość
Rozumiem priorytety,ale skoro chce abym nie konczyla tejbznajomosci,to Powinien czasu mi troche poswiecic? Czekanie na chwile wolnego konczy sie czasem.

Gość gość
jakby chcial to by powiedzial, chodz do mnie,ja troche popracuje przy domu a ty sobie posiedzisz i sie poopalasz czy cos w tym stylu , ale widocznie nie jest zainteresowany

Gość gość
Tez myslalam,ze nie jest zainteresowany i konczylam znajomosc 3 razy. Tk tzucil te prace przy domy, wydzwanial,pisal... I badz Tu kobieto madra.Moze panowie cos doradza jeszcze?

Gość gość
jesli codziennie pisze kilka smsow to nie ejst tak źle... moj chlopak odzywal sie raz na kilka tygodni :O

Gość gość
To chyba nie byl Twoim chlopakiem? Dobrze tez nie jest.:(

Gość gość
No właśnie był moim chłopakiem :O ale zawsze znajdował jakąś wymówke, czemu nie pisał.

Gość gość
Dziewczyno są rzeczy ważne i ważniejsze. Chyba jeszcze niedojrzała jesteś. Ma robotę to chce ją jak najszybciej skończyć. Samo się nic nie zrobi. Wrzuć trochę na luz. Jak sobie wyobrażasz małżeństwo i poważny związek? Trzeba robić to się robi, a przyjemności odkłada na bok. Ciesz się, że na kumatego i rozumnego faceta trafiłaś. Gdybyś spotkała Twoje odbicie w wersji męskiej to byś teraz siedziała z romantyczną ciapą, która nic oprócz miłości nie ma i niczego się nie dorobił. I nie mówię tutaj o tym, że Ty się nie dorobiłaś, ale facet to ma być facet-ma patrzeć zdrowo i rozumnie na życie, a nie poprzez pryzmat uczuć.