Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dhjvchjdfgv

głodówa

Polecane posty

Gość dhjvchjdfgv

Przytyłam 7 kg jest mi z tym i źle i jak nie trudno się domyśleć ciężko ;) Często przeglądałam strony i fora o temacie 'głodówka' i sama postanowiłam udowodnić, że da się schudnąć na stałe i jak szybko się chudnie. Wazyłam 70kg co przy wzroście 168cm aa i mam 22 lata- jest sporo ale muszę wam powiedzieć, ze nie wyglądałam bardzo fatalnie;/ moim kompleksem sa uda, biora, brzuch mam figure klepsydry i kazdy 1 kg tam widać najbardziej! obecnie waże 77 kg no co upasłam się, jadłam po nocach kebaby, czekoladki, lody, i duzzzzzzzo chleba;/ przez okres ok 2 miesięcy kg się ostały a ja nie mieszcze sie w ciuchy ktore do tej pory nosiłam. Oczywiście wiem jak mam sie odżywiać prawidłowo i prosze nie pisach komentarzy typu 'nie dasz rady, wróci ci to wszystko, to jest nie zdrowe dla organizmu' zrowe, zdrowe mysle, ze moj organizm nie bezie miec mi tego za złe a wręcz przeciwnie. dziś pierwszy dzien ale zjadłąm morelki;/ zakładająć bloga będzie mi łatwoej wytrzymac te 21 dni bez jedzenia! potem wychodzenie na zupach albo jedzenie przez 30 dni samych zup i picie wody.Najbardziej chce się pozbyć z organizmu tego świństwa ktore mu zafundowałam aaa i chciałam jeszcze dodac, ze wczesnije dość zdrowo sie odzywiałam i byłam w ciągłym ruchu tego wymagała ode mnie moja praca.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować