Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dresiarz_z_klasą

czy Wy też

Polecane posty

niższe czy kobiety które mają "parę kilo za dużo", są bardziej rozrywkowe, towarzyskie, zabawne, wesołe, dowc*pne. Jakby pod tą maską chciały ukryć swoje kompleksy. A te wysokie zachowują się jakby cały świat na nie patrzył i boją się zrobić coś głupiego, bo "nie wypada", bo "co oni sobie pomyślą o mnie?" Nie mam tu na myśli imprez w gronie dobrych znajomych, gdzie każdy w miarę dobrze się zna, ale jakieś miejsca publiczne. Ktoś zaobserwował coś podobnego? :)

(nie mogłem wpisać tematu, bo odrzucało, z*****a kafeteria) zauważyliście, że niższe czy kobiety które mają "parę kilo za dużo", są bardziej rozrywkowe, towarzyskie, zabawne, wesołe, dowc*pne. Jakby pod tą maską chciały ukryć swoje kompleksy. A te wysokie zachowują się jakby cały świat na nie patrzył i boją się zrobić coś głupiego, bo "nie wypada", bo "co oni sobie pomyślą o mnie?" Nie mam tu na myśli imprez w gronie dobrych znajomych, gdzie każdy w miarę dobrze się zna, ale jakieś miejsca publiczne. Ktoś zaobserwował coś podobnego? :)