Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mocno wierzące katoliczki noszą długie spódnice i tak dziwnie wyglądają

Polecane posty

Gość gość

Takie hm wiecznie przestraszone, nieobecne, w ogole nie atrakcyjne tzn nie dbają o siebie jak przystało na kobiete XXI wieku tylko są na maxa ''naturalne''

Gość HerrPietiaGoras
bo religia katolicka najlepiej potrafi w człowieku wzbudzić poczucie winy, czasem z tragicznymi skutkami

Gość gość
bo są nienormalne

Gość najsmutniejsza
dlaczego myślisz że katoliczki noszą długie spódnice?

Gość gość
Gdyby dodaly do swojego outfitu chodzenie bez stanika, to bylyby seksualnie doskonale:D

Gość gość
bo widziałem ja na oazach i pielgrzymkach, cnotki niewydymki

Gość najsmutniejsza
nie wszystkie dziewczyny które sa katoliczkami chodza na pielgrzymki wiec nie wrzucaj wszystkich do jednego worka

Gość gość
Atrakcyjne są te co chodzą z d****i na wierzchu i dają komu popadnie? Atrakcyjne jak, seksualnie, ale czy chciałbyś taką partnerkę, żonę? :-)

Gość goscia
z tego opisu bardziej mi to wyglada na hipiske, niz katoliczke, ale zgodze sie, dziewczyny oazowo-pielgrzymkowe tak wygladaja. ja akurat nie jestem ani hipiska, ani osoba religijna, a zawsze, od lat nastoletnich, uwielbialam nosic dlugie kiece. mimo idealnej figury, co zawsze wyrzucaly mi kolezanki, ktore pomimo nadwagi wbijaly sie w miniowy :D facetow podrywalam na dlugie kiecki, bo wtedy tylko wiedzialam, ze ten ktos nie lecie na moje cielsko, tylko na cos dusze i intelekt :classic_cool:

Gość gość
Znam jedna taka nawiedzona katoliczke i powiem jedno strach bierze co ci ksieza z nimi robia. Rozumiem byc czlowiekiem wierzacym, pojsc do kosciola, pomodlic sie, ale trzeba tez miec jakies krytyczne spojrzenie na wszystko i byc przynajmniej normalny. Bo tzw katolicy, sa calkowicie jebnieci, po jej przykladzie wydaje mi sie ze powinni takie osoby zamykac w klasztorze, zeby nie robic krzywdy spoleczenstwu.

Gość przyjazna ateistka
ale jaka one robie KRZYWDE spoleczenstwu? :D

Gość gość
na tych oazach to dzieją się takie masakry, ze szkoda gadac... miałam w liceum znajomego, taki niezbyt bliski kolega..przyjaciel kolezanki GEJ i podrywał go tam jakis młody ksiądz, potem byli razem i zerwali bo ten ksiądz bał sie ze sie wyda :O Dziewczyny tam to samo, tylko romanse...wiadomo, ze nie wszystkie ale pelno takich tam, spiewamy, tanczymy, rozmawiamy a kutasy im w glowach

Gość Dj 80 s
jak to mocno wierzące?? a pozostałe to słabo wierzące?? myślałem ze albo sie wierzy albo nie ;)

No bez przesady, długie spódnice są fajne i uważam, że lepsze od tych gdzie tyłek prawie widać. nie trzeba być prawie rozebranym, by być atrakcyjnym. Widziałam wiele kobiet w spódnicy Maxi do tego jakiś obcisły top na ramiączkach i na prawde fajnie to wyglada. Po prostu trzeba mieć wyczucie, co i jak połaczyć ;)

Gość gość
ojtam ojtam autorze ty widziałeś jakies dziwne cyganki w długich spódnicach i coś ci się pomyliło z religią, a na jakiej podstawie oceniasz ich mocną wiarę? jakoś tak zaglądasz im w psychikę czy co? Jesteś jakims znawcą od czubków psychicznych?