Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamjejdość

ROR to bezdzietna krowa która uważa się za autorytet w każdej kwestii

Polecane posty

Gość gość
Kim by nie była i gdzie by nie mieszkała jedno jest pewne - ma mega nudne życie, jak każdy kto tu jest niemalże codziennie o przeróżnych porach. Miałaby swoje hobby lub inne zajęcia to by była czym innym zaangażowana. Co człowiek wejdzie od przypadku do przypadku to ta ma wiecznie 'mondrości'' do powiedzenia. Także niech będzie nawet mega wykształconą paniusią z idealną figurą i huj wie czym.....ALE ciekawego zycia nie ma Pozdrawiam

Gość gość
hehe

" [zgłoś do usunięcia] gość nie, w tym konkretnym temacie są same takie co cie uwielbiają, jezu jaki pustak" x ot i przemowila pani "nie-pustak" ;-) ;-) ;-)

"Kim by nie była i gdzie by nie mieszkała jedno jest pewne - ma mega nudne życie, jak każdy kto tu jest niemalże codziennie o przeróżnych porach. Miałaby swoje hobby lub inne zajęcia to by była czym innym zaangażowana. Co człowiek wejdzie od przypadku do przypadku to ta ma wiecznie 'mondrości'' do powiedzenia. " x powiedziala ta co robi dokladnie to samo ;-) x Także niech będzie nawet mega wykształconą paniusią z idealną figurą i ch*j wie czym.....ALE ciekawego zycia nie ma" x przyganial kociol garnkowi;-)

Gość gość
w sumie macie pomysł z takimi tematami dzięki temu ror siedzi tu i nie rozwala innych topików :D

"gość w sumie macie pomysł z takimi tematami dzięki temu ror siedzi tu i nie rozwala innych topików smiech.gif" x a ta dalej skomle o moja uwage;-)

Gość gość
powiedziala ta co robi dokladnie to samo *** nie moja droga. Są ludzie, którzy tu wchodzą od przypadku do przypadku (w tym ja) i to całe forum nie jest dla nich sensem życia. Ale! za każdym razem jak ci ludzie wchodzą to widzą jednych i tych samych niezależnie od pory dnia i nocy. Jesteś to między innymi ty, jakaś fiku sriku czy jak jej tam i jeszcze innych by się znalazło. Na kuźwa jakimkolwiek temacie odpowiedzi na półtora metra :O :O Więc nie mądrz się tylko odejdź od kompa bo wzrok stracisz i garba się nabawisz....idź wykorzystaj te swoje mądrości w życiu jeśli coś jeszcze z niego masz. **** pozdrawiam serdecznie, spadam

Gość gość
no, masz rację buhahahahahaa

"nie moja droga. Są ludzie, którzy tu wchodzą od przypadku do przypadku (w tym ja) i to całe forum nie jest dla nich sensem życia. Ale! za każdym razem jak ci ludzie wchodzą to widzą jednych i tych samych niezależnie od pory dnia i nocy" x zwlaszcza jak "ci " ludzie nie wiedza ze istnieja rozne strefy czsaowe to tak;-) poza tym , poza tym tak sie sklada ze ci co to "przypadkiem" wchodza zawzse sa siwetnie poinformowani gdzie kto i o ktorej godzinie co napisal - alez oczywiscie oni maja pasjonujace zycie, co nie? dla mnie wniosek jest jeden : przyganial kociol garnkowi;-) x "Więc nie mądrz się tylko odejdź od kompa bo wzrok stracisz i garba się nabawisz....idź wykorzystaj te swoje mądrości w życiu jeśli coś jeszcze z niego masz" x naprawde to ty piszesz siedzac - a nie np. przemieszczajac sie?;-) x pozdrawiam serdecznie, spadam x to spadaj , nie zatrzymuje - niech kazdy robi co dla forum jego zdaniem najlposze - as easy as it is;-)

Gość gość
AS EASY AS IT IS

Gość gość
Czyzby poszła do pracy?

Gość gość
ROR wróciła

Gość gość
gdzie to szmacisko? Była tu cały czas - widać po stylu pisania . Ale nie logowałasię ;-D