Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co się dzieje

Polecane posty

Gość gość

Kochałam się z moim narzeczonym w dni płodne. Jednak zastosowaliśmy prezerwatywę. Z tego co mi wiadomo nie pękła (chyba byłoby to widoczne?) ani nie zsunęła się i nie została we mnie. Od tamtej pory mam kłucie i bóle w podbrzuszu...tak jakby jajniki. Bardziej po prawej stronie ale też występuje to po lewej. Od stosunków minęło 10 dni. I przez te wszystkie dni odczuwam ten dyskomfort podbrzusza. Do tego promieniuje on w plecy i jednego dnia promieniował w nogę. Jestem bardzo senna, śpię w nocy i w dzień. Mam zawroty głowy i okresowe mdłości. Męczy mnie okropne wzdęcie. Zwykle mam zaparcia a od czasu stosunku wszystko się odkorkowało, nawet ponad normę. Nie wiem co mam o tym myśleć, mętlik w głowie. To nie może być ciąża, prawda? Może jestem poturbowana po intensywnych stosunkach? Czy dolegliwości utrzymywałyby się przez tyle dni?

Gość gość
Czy ktoś mi pomoże? :(

Gość gość
ja p*****le czy w dzisiejszych czasach dziewczyny juz nie umieją zrobić testu ciążowego tylko sie na forach pytają czy w ciąży są jak nie wiesz co się dzieje to do ginekologa idź

Gość gość
Może jestem poturbowana po intensywnych stosunkach? xxx A w d*pke było?

Gość gość
Nie, nie było w d*pke...;/

Gość gość
z poturbowaniem dobre usmialam sie :D

Gość gość
Ktoś spróbuje konstruktywnie rozwiać moje wątpliwości?

Gość gość
jestem wróżka jasmina i w swojej kuli widzę że jesteś w ciąży a być może nie jesteś...... ZA WYNIK POZYTYWNY LUB NEGATYWNY WISISZ MI SIANO jak wyjdzie coś pomiędzy daj znać...

Gość gość
zrób test a jak nie no to za kilka dni powinnaś dostać okres i będziesz wiedziała.

Gość gość
Gdy prezerwatywa nie pęknie ani nie zsunie się i jest prawidłowo stosowana to można zajść w ciążę?

Gość gość
Byc mooze torbiel na jajniku ci sie zrobila, ja bym poszla do ginekologa. Na usg. Idz bo mi tez bol promieniowal na noge i na plecy i okazalo sie ze na jajniku mam torbiel 4,5cm.

Gość gość
Ps. Akurat by i czasowo pasowalo, torbiel robi sie czasem jak pecherzyk owulacyjny nie peknie tylko przerosnie. Wtedy juz nie nazywa sie pecherzykiem tylko torbiela. Jesli 10 dni temu mialas dni plodne to moze byc torbiel. Ew. Pobolewanie promieniujace moze isc tez od wyrostka. Ale to juz rzadziej. Torbiel sie czesto zdarza. Ale w ciazy to na 99 procent nie jestes.

Gość gość
Dziękuję za konstruktywną odpowiedź :) Może to rzeczywiście jakaś torbiel...i tak strasznie plecy mnie bolą na dole :(

Gość gość
zapalenie przydatków też może być; ciąży raczej nie ma, jak prawidłowo stosowaliście zabezpieczenie.

Gość gość
A to raczej niemożliwe żebym tyle dni (nawet po intensywnym) stosunku była taka obolała i czuła się 'poturbowana' np. z powodu głębokiej penetracji czy coś...?