Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks bez zobowiazań

Polecane posty

Gość gość

witam. jakiś czas temu poznałam faceta który mi się strasznie podoba. spotkaliśmy się Moze z 3 razy ale to bylo dawno. nie mieszkamy w tym samym mieście poznałam go przez kuzynke jak byłam na wakacjach- teraz znów jadę. cały czas przypominam go sobie w myślach i mam coraz większą ochotę na seks z nim ( wcześniej się tylko calowalismy i wiem ze on tez ma na to ochotę ). a i dodam ze jest wolny. troche nas różni wiek bo ja mam 19 on 25 lat ale mi to nie przeszkadza. miałam tylko 1 partnera w łóżku( byłam z nim bardzo długo ) nigdy mi się nie zdazylo by jakiś nieznajomy facet az tak mnie pociągał. to troche do mnie nie podobne ;p moje pytanie do was: co by o mnie świadczyło gdybym spotkała się z nim ponownie i zaciągnęła do łóżka? czy to jest dla was normalne ze jak facet was tak pociąg i idziecie z nim do łóżka tylko dla zabawy ?

Gość ruska_swolocz
zanim to zrobisz zadaj sobie pytanie co bedzie dalej jak wam prezerwatywa peknie :)

Gość gość
pod tym względem jestem zawsze ostrożna, nie zabezpieczam sie tylko gumka. nie potrzebuje niespodzianki bo takich romansach.

Gość gość
jesli jestes ladna i przejdzie to pewnie zabaw się, gumka i anty to podstawa