Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wycinka lasu

Polecane posty

Gość gość

Jak mozna cos takiego zablokowac. Fajny zielony teren w miescie,las w zasadzie,nawet nie park. Chca wyciac, posadzic jakies drzewa i krzewy ozdobne i zrobic z tego ogrodzony teren rekreacyjny dla dzieci :(

Gość gość
To jest duzy teren miejski,zalesiony. I teraz gmina bedzie wycinac ten las:(

Gość gość
Wycinac nie moga duzych drzew

Gość gość
A beda wycinac. To teren miasta. To spokojnie uzyskaja pozwolenie na ta wycinke...

To chyba tylko protest większej grupy społecznej coś by dałą, ale bardzo watpliwa sprawa, bo w sumie tam się niewiele zmieni, był teran zielony i takim pozostanie tylko bardziej zagospodarowany. A w czym Tobie będzie przeszkadzać, że powstanie tam teren rekreacyjny?

Gość gość
To jest enklawa takiej niezmienionej dziczy. W miescie ale nie w centrum. Teraz wszedzie ta cywizacja, nawet w parkach te alejki od linijki wymierzone,a tam tak fajna dzicz. Ale pomijajac juz wzgledy estetyczne to przez ten las prowadzi sciezka. Duzo rowerzystow nia jezdzi. Jak ogrodza ten obszar to bedzie nadkladanie drogi,w dodatku ulicami w kolo...

Gość gość
Nikt nie ma pomyslu? :( protest moze i tak ale poki co malo osob o tym pewnie slyszalo...

Gość gość
Ja wiem,ze miasto to budynki,drogi,asfalt i beton. Ale przeciez czy to az taka strata dla Pana Dutkiewicza,zeby ten teren zostawil tak jak jest:(

Gość gość
Ja wiem,ze miasto to budynki,drogi,asfalt i beton. Ale przeciez czy to az taka strata dla Pana Dutkiewicza,zeby ten teren zostawil tak jak jest:(

Gość gość