Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cantedesca

MŻ i WR

Polecane posty

Gość Cantedesca

Witam! Od dziś zaczynam odchudzanie. Dieta MŻ i WR. Już kilka razy próbowałam, ale ciągle z jakiegoś powodu przerywałam dietę. Mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej. Muszę pracować nad silną wolą! I oczywiście potrzebuję kompanek do odchudzania, żeby wzajemnie się motywować :) Moja waga: 82 kg :( przy wzroście 165 cm, wiek 26 lat. Tym razem sie uda! Cel 60 kg:)

Moim WR będą ćwiczenia z Ewą Chodakowską i może z Mel B, 5-6 razy w tygodniu. Z MŻ nie będę mieć raczej problemów, gdyż moją zmorą są raczej słodycze. A w weekend to już w ogóle. Ciężko mi wypić kawę bez jakiegoś ciasteczka. Muszę wyeliminować wszystkie słodkości, bo inaczej nigdy nie zrzucę tego zbędnego balastu.

całkowite wyeliminowanie słodkiego to nie jest dobry pomysł bo po jakimś czasie zjesz co ci w padnie w ręce aby było słodkie

Gość gość
Co to jest WR???

Gość gość inny
Mż to jeszcze dałabym rade, ale planuje dopiero po skończeniu obecnej diety dziś 3 z 10 dni. chociaż może być ciężko bo sierpień i wrzesień u mnie bardzo imprezowy. a jeśli chodzi o WR to dziś zaczęłam i nie tylko ze względu na zbędne kg ale chciałabym też poprawić swoją kondycję która z powodu siedzącej pracy i wrodzonego lenistwa jest baaaaaaardzo słaba. ja skacze na skakance. wzrost 156, waga (przed rozpoczęciem diety) 64 kg, wiek 32, a cel 54, marzenie 52, ale będe zadowolona już przy 56 kg.

Fietole, wydaje mi się, że muszę całkowicie wyeliminować słodycze, bo zdecydowanie bardziej się kontroluję, gdy nie jem ich w ogóle niż gdy pozwalam sobie np. na kawałek ciasta, bo zamiast jednego zjadam trzy... Skakanie na skakance też jest dobrym pomysłem i może wcielę go w życie, na 2 tyg tylko, bo będę u rodziców na urlopie, a ogólnie mieszkam w bloku, więc normalnie nie mam warunków:/ A WR to więcej ruchu;)

Gość gość
dzięki za odpowiedź :)

Gość gość inny
jestem na diecie turbo.wn ale nie wiem czy znajdziesz ją w necie. ja dostałam w formie papierowej od znajomej. byłam na niej już 2 razy i schudłam odpowiednio 3,5 i 4 kg