Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazda namber one

jest ktos kto poradzil sobie z problemem obgryzania paznokci u rak

Polecane posty

Gość gwiazda namber one

obgryzam jak sam skurczysyn;/ wstyd wstyd wstyd a mimo to to silniejsze ode mnie mam 21 lat:/

Gość gość
idź do psychologa wyleczyć nerwicę, bierz coś na uspokojenie dziewczynie poradziłabym naklejenie tipsów, polakierowanie paznokci w aptekach są specjalne gorzkie żele lub lakiery które mają zniechęcać do obgryzania jedyne co przychodzi mi do głowy to iść do kosmetyczki, niech odtworzy płytkę paznokcia żelem, akrylem a wtedy nie dasz rady obgryzać

Gość gość
tez kiedys obgryzalam.. Ale mama mi powiedziala: Zobaczysz, zakochasz sie i przestniesz! I faktycznie :o) Chcialam miec ladne rece, a sztucznych paznokci nie uznaje.. Pomysl, ze kobietki tez lubia jak mezczyzna ma zadbane dlonie. Przeciez nie chcez zeby jakas widok twoich dloni myslala, rany, co za oblech..

Gość gość
mam 31l i juz nie obgryzam. robię cos gorszego- ścieram paznokcie zębami z wierzchu, przez co są cienkie i niemal przezroczyste ani miłość ani gorzkie lakiery nie pomogły

Gość gość
no to juz chyba Szklarska i terapia..

Gość gość
Moim sposobem było podjęcie pracy w sklepie cukierniczym. Wstyd mi było przed klientami, no bo jak to wygląda, że ja sobie konsumuję pazury a za chwilę wyjmuję je z pyska i podaję towar. Wstyd mi było jak diabli i przestałam. I tak trwam 10 lat.