Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No ja przecie to pisze

Nie odbieram zastrzezonych telefonow

Polecane posty

Gość No ja przecie to pisze

Mam dziwny zwyczaj, jak widzę, że dzwoni do mnie numer zastrzeżony, to zawsze połączenie odrzucam. Boję się, bo wierzę, że uczciwy człowiek nie musi wstydzić się ujawniać swojego telefonu. Poza tym jak nie chcę, by ktoś dzwonił do mnie, to dodaję go do ignorowanych. A ludzie mają pretensje, że dzwonią do mnie, a ja połączenia odrzucam. Kto ma rację, ci anonimowi, którzy mają pretensje, czy ja, że chcę wiedzieć, z kim będę mieć przyjemność, bądź nieprzyjemność rozmawiać?

Gość gość
Ja zazwyczaj też nie odbieram, bo najczęściej dzwonią z jakiegoś marketingu. Mam kilka osób, które dzwonią z zastrzeżonego i jak się spodziewam telefonu od nich to odbieram.

Gość gość
Ustaw sobie blokadę połączeń z zastrzeżonych numerów. Osoby dzwoniące będą wtedy słyszały komunikat, że odbierasz taki połączeń. Jeśli będzie im zależało na kontakcie, to mogą zostawić wiadomość na poczcie albo sms, a Ty będziesz mogła oddzwonić - będziesz już wiedziała do kogo :)

Gość gość
* nie odbierasz takich połączeń

Gość Emilka233333
jak sie ustawia taka blokade (ew. jak sie daje do ignorowanych)? ja tez nie odbieram nigdy dzwoniacych z zastrz.

Gość gość
ja tez nigdy nie odbieralam takich telefonow. i od dluzszego czasu mam juz ustawione zeby z automatu odrzucalo mi takie polaczenia, a dzwoniacy slyszy komunikat, ze nie odbieram zastrzezonych

Gość gość
nie wiem jak w innych sieciach. ja mam play i po prostu wchodze na swoje konto na play24 i tam mam możliwosc darmowego wlaczenia lub wylaczenia takiej uslugi :)

Gość gość
Dokładnie, w Play da się internetowo ;) W innych sieciach chyba tez powinno, wcześniej byłam w Plusie i z tego, co pamiętam też dało się to ustawić przez net.